Demirhan, “Haberciler toplumun sesidir”

Demirhan, “Haberciler toplumun sesidir”

Demirhan, “Haberciler toplumun sesidir”

Gerçek Gazetesi
Söke Kaymakamı İsmail Demirhan yayınladığı mesajla başta Söke basını olmak üzere tüm basın emekçilerinin Dünya Basın Özgürlüğü Günü"nü kutladı.
İsmail Demirhan mesajında, “Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi, yapılan hizmetlerin halka yansıtılması ve sorunların çözülmesinde toplumun aynası olan Basın sektörümüz, aynı zamanda hukuka, meslek ahlakı ve ilkelerine uygun tarafsız ve bağımsız çalışmalarıyla da demokratik ve çağdaş toplum yaşamımızın en önemli parçasıdır.  
Yaşadıkları tüm zorluklara rağmen, her yerde ve her ortamda görevlerini fedakarca  yapan Türk Basını; doğru, ilkeli ve objektif habercilik anlayışıyla toplumumuzun sesi olurken, vatandaşlarımızın haber alma özgürlüğünün de teminatı olmuşlardır. Nitekim bilgi çağını yaşadığımız günümüzde basının önemi ve etkisi daha da artmıştır. İletişim kaynağının böylesine genişlediği bir ortamda, İlçemizdeki basın-yayın kuruluşlarımız da bu gelişmelere kayıtsız kalmamakta, görev ve sorumluluklarını duyarlılıkla yerine getirirken, yöremizin gelişmesi ve kalkınmasına büyük katkıda bulunmaktadırlar.  
Bu duygu ve düşüncelerle; İlçemizde vatandaşın sesi olan, yaşananları halkımıza doğru ve gerçek yönleriyle aktaran başta Söke Basın camiası olmak üzere, tüm basın mensuplarının bu anlamlı gününü kutluyor, sevgi ve selamlarımı sunuyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.