Demiryolu görevlisinin dikkati hayat kurtardı

Demiryolu görevlisinin dikkati hayat kurtardı

Demiryolu görevlisinin dikkati hayat kurtardı

Aydın’da gece yarısı bunalıma girerek ölmek isteyen bir bayan demir yolu görevlisinin dikkati sayesinde kurtarıldı. Demir yolu üzerinden bekleyen kadın yoldan çekilmemekte ısrar edince tren durduruldu. Kadın ikna edildikten sonra yük treni yoluna devam etti.
Edinilen bilgiye göre daha önce koruma kararı bulunan ve aile içi sıkıntılar nedeniyle bunalıma giren ve ismi açıklanmayan bayan Efeler ilçe merkezinden geçen demir yolu üzerine oturarak gece yarısı geçecek olan yük trenini beklemeye başladı. Atatürk Bulvarı Hemzemin geçidi üzerinde treni bekleyen bayanı gören hemzemin geçit görevlisi ‘ben ölmek istiyorum’ diyen bayanı rayların üzerinden kaldırmayı ikna edemeyince bir yandan trenle irtibat sağlayıp trenin durmasını sağladı diğer yandan da polisi arayıp yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekiplerince ikna edilen bayan rayların üzerinden alındıktan sonra bayanın kalkmasını bekleyen tren yoluna devam etti.
Kadının eşinden şiddet gördüğü ve daha önceleri polis korumasında olduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili tahkikat başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.