DEMİRYÜREK “ ZAM ÜSTÜNE ZAM ELEKTRiK DOĞALGAZ TÜPGAZ FATURALARINI NASIL ÖDEYECEĞİZ”

DEMİRYÜREK “ ZAM ÜSTÜNE ZAM ELEKTRiK DOĞALGAZ TÜPGAZ FATURALARINI NASIL ÖDEYECEĞİZ”

Söke Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Yılmaz Demiryürek, Elektrik, doğalgaz ve tüp fiyatlarına gelen zamların esnafın belini büktüğünü söyledi.

Demiryürek zamlarla ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Geçen yılki faturalarımız bu yıl 3’e, 4’e katladı. Elektrik, berber ve kuaför esnafının en önemli gider kalemlerinden birini oluşturur. Kullandığımız bütün makinalar yüksek wattlı, şofbenlerde kullandığımız doğalgaz ve tüp fiyatları aldı başını gitti. Biz bu faturaları nasıl ödeyeceğiz.” dedi.

“ESNAF BAĞKUR PRİMLERİNİ YATIRAMIYOR”
Şehirlerin en dinamik kesiminin esnaf olduğuna dikkat çeken Başkan Demiryürek, “Pandemi nedeniyle aylarca kapalı kalan berber ve kuaförlerimiz şimdi de gelen faturalar nedeniyle ekonomik darboğazda. Gelirlerimiz artmıyor ama giderlerimiz artıyor. Çoğu esnafımız Bağkur primlerini yatıramıyor. Esnaflarımız zor durumda böyle olmaz Bizler halkın sesiyiz, tabanın sesiyiz. Sesimize kulak versinler. İş yerlerimizi kapatma durumuna geldik. Berberler ve kuaförler olarak küçük ev aletleri kullanıyoruz, ciddi elektrik sarfiyatı oluyor. Fatura karşısında belimiz bükülüyor. Bu ay böyle, gelecek ayı kara kara düşünüyoruz. Fatura daha da katlanacak.

PANDEMİ DÖNEMİNDE ÇERÇİOĞLU ESNAFIN YANINDA OLDU.
Söke Berberler Kuaförler Odası Başkan Yılmaz Demiryürek “ Pandemi dönemi bizler için çok sancılı geçti. Bizlere o dönem bir tek ve sadece Özlem Başkan destek oldu. Ben o dönem o da başkanı değildim. Ancak esnaf olarak yaptıklarını unutamayız. Dezenfektan maskenin yanı sıra bizlere tek kullanımlık önlük dağıttı. Kimse yapmaz bunu. Özlem başkanımıza çok teşekkür ediyorum."dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.