“Demokrasi ailesinden Aydın siyasetine yeni bir isim”

“Demokrasi ailesinden Aydın siyasetine yeni bir isim”

Sibel Işık ayrıca CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığı görevini başarı ile yürüten Mehmet Ali Işık’ın yengesi

Gerçek Gazetesi
Güven ÖLMEZ
Geçtiğimiz dönemde Söke'de biri CHP diğeri ise AK Parti'de il yöneticiliği yapan enişte-kayınbirader siyasetçilerin sergilediği demokrasi ortamını  Söke' kamuoyu dikkatle izlemiş ve takdirle karşılamıştı.
AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Turhan ve CHP İl Yönetim Kurulu üyesi Fatih Akkentli Söke siyasetinin sevilen simaları arasında yer alarak hizmet ettikleri partilerin parlayan yıldızları oldular. Hasan Turhan ve Fatih Akkentli'nin enişte-kayınbirader olarak aynı aileden olma özellikleri 'İşte Demokrasi Budur' dedirtirken; siyasi arenada da gülümsemeye neden olmuştu.
Bir aileden iki farklı görüş olması demokrasi adına siyasi arenada yüzleri gülümsetirken; Bir aileden iki ismin, farklı partilerden il yöneticiliği yapması işte demokrasi budur dedirmişti adeta.
İlerleyen dönemde AK Parti İl Yöneticisi olan Hasan Turhan Aydındaki görevine nokta koydu ve AK Parti Söke İlçe Başkanı olarak siyasi hayatına devam etti.
CHP Aydın İl yönetim Kurulu Üyesi Akkentli ise; 2014 Yerel seçimlerinin ardından başarı grafiğini hızla yükselterek Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatı ile AYBA ve ASKİ Koordinaörlüğüne getirildi.
12 Ekim 2014 Pazar günü yapılan CHP İl Başkanlığı seçiminde ise; Akkentli İl Yönetim kurulu üyeliği koltuğunu teyzesinin kızı, bir dönem önceki  CHP Söke Kadın Kolları Başkanı Sibel IŞIK’a devretti. Aynı zamanda Akkentli’nin Kuzeni olan Sibel Işık, CHP İl Başkanlığını kazanan Hikmet Saatçi’nin listesinden Söke ilçeyi temsilen seçime girmiş ve başarı ile çıkmıştı.
CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Sibel Işık, CHP Söke Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüttüğü dönemde bir çok başarıya imza atmış, özellikle toplumsal konulara duyarlılık göstererek adından sıkça söz ettirmişti. Sıbel Işık, CHP Söke Kadın Kolları Başkanlığı döneminde özellikle yeni eğitim yasasını eleştirerek, "Yeni eğitim yasasıyla kızlarımızın evlerine hapsedilmesine karşıyız" sloganıyle girişim başlatmıştı. 
Sibel Işık ayrıca CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığı görevini başarı ile yürüten Mehmet Ali Işık’ın yengesi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.