DENGE GAZETESİ DENGESİNİ KAYBETTİ

DENGE GAZETESİ DENGESİNİ KAYBETTİ

Denge Gazetesinin yanlı yayıncılığı tarafsızlık ilkesini zedelemeye devam ediyor. 31 Mart Yerel Seçimleriyle birlikte iyiden iyiye taraflı gazete özelliğine bürünen Denge Gazetesi okuyucu desteğini de büyük ölçüde yitirdi.

31 Mart Yerel Seçimlerinde AKP-MHP oluşumu Cumhur İttifakının Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı AKP’li Mustafa Savaş’ı destekleyen Denge Gazetesi Yönetiminin; Aydın basınında dengeli yayıncılığın tek ismi oldukları yönündeki söylemleri böylece masal oldu.  
Taraflı gazetecilik anlayışlarının yanısıra gerçek dışı haberleriyle de dikkat çekmeye başlayan Denge Gazetesi ciddi okuyucu desteği kaybıyla karşı karşıya. 
Denge Gazetesi sahibi Mehmet ve Emin Aydın kardeşlerin yola çıkarken okuyucuya verdikleri, tarafsızlık ilkesiyle hareket edecekleri yönündeki sözleri ve basında denge unsuru olacakları yönündeki iddialı hedefleri de yalan oldu. 
Seçim gününe kadar AKP Adayı Mustafa Savaş’ı destekleyen Denge Gazetesi Yönetimi, Millet İttifakı Adayı Özlem Çerçioğlu karşıtı yayınlarıyla dikkat çekmişti. 
Taraflı yayıncılık anlayışını benimseyen Denge Gazetesi Yönetimi, dengesini kaybetti ve dengesiz yayınlarıyla tepki çekmeye devam ediyor. 
Mustafa Savaş talimatlı olduğu iddia edilen gerçek dışı haberleriyle Aydın Büyükşehir Belediyesini karalamaya ve Başkan Özlem Çerçioğlu’nu yıpratmaya çalışan Denge Gazetesi Yönetimindeki ve zihniyet ve yayın politikası değişimi  şaşkınlıkla takip ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.