Devlet Hastanesi hasta akınına uğradı

Devlet Hastanesi hasta akınına uğradı

SÖKE FEHİME FAİK KOCAGÖZ DEVLET HASTANESİNDE 2007 YILINDA ŞİFA ARAYAN HASTA SAYISI BİR ÖNCEKİ YILA GÖRE CİDDİ BİR ARTIŞ GÖSTERDİ

Gerçek Gazetesi
Söke Fehime-Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'nde 2007 yılında şifa arayan hasta sayısı bir önceki yıla göre ciddi bir artış olduğu belirtildi. 2004 yılı Kasım ayında hizmete giren 250 yatak kapasiteli hastanenin geçtiğimiz yılı rekor bir hasta sayısı ile kapattığı ve verilen çeşitli sağlık hizmetleriyle sadece Söke'den değil Kuşadası, Davutlar, Güzelçamlı, Didim, Germencik başta olmak üzere çevre belde ve köylerden bir çok hastanın bu hastaneye müracaat ettiği kaydedildi.
2006 yılında 10 bin 364 'ü yatan hasta olmak üzere toplam 403 bin hastaya hizmet verdiklerini açıklayan Söke Fehime-Faik Kocagöz Devlet Hastanesi Baş Hekimi Dr. Kasım Çetin, 2007 yılında 11 bin 584'ü yatan hasta olmak üzere toplam 522 bin kişinin hastanelerine müracaat ettiğini söyledi. Hasta sayısındaki artışın nedenini sunulan hizmetin kalitesine bağlayan Çetin, "Verdiğimiz hizmetlerde almış olduğumuz olumlu eleştiriler bizim çalışma tempomuzu ve hizmet çıtasını biraz daha yükseltti.Şu anda TS EN İSO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesini alma sürecimiz devam etmekte. Hastanemizin fiziki açıdan da her hangi bir eksiği bulunmuyor. Kurumumuzda hekim seçme, hasta hakları birimi gibi hizmetlerin yanından bayan ve erkek kuaförü, modern kafeterya, yaşlılara özel bekleme odası, çocuklara özel bekleme salonlarımızla ilave hizmetler sunuyoruz" dedi. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.