Didim 1. Amatör Oltacılar Turnuvası gerçekleştirildi

Didim 1. Amatör Oltacılar Turnuvası gerçekleştirildi

1. Didim Amatör Oltacılar Turnuvası’nda dereceye giren amatör balıkçılar ödüllendirildi.

Didim Belediyesi ile Didim Ticaret Odasının ana sponsorluğunda, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Didim Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Olta Balıkçılığı Federasyonu ve Didim Seyahat sponsorluğunda 1. Didim Amatör Oltacılar Turnuvası yapıldı. Dereceye giren amatör balıkçılara ödülleri Belediye Başkanı tarafından verildi.
1.Didim Amatör Oltacılar Turnuvası Altınkum Yalı Caddesinde gerçekleştirildi. 3 Mayıs Pazar günü sabah saatlerinde Altınkum’da toplanan yarışmacılar teknelerle belirlenen avlak noktasına taşındı. Saat 10:00’de tüm yarışmacılar aynı anda yarışmaya başladı. Yarışma saat 14:00’de sona ererken tüm tekneler saat 15:00 sıralarında kıyıya yanaştı. Turnuvaya katılan yarışmacılar tutmuş oldukları balıklarıyla beraber hakem heyetini başvurdu. Katılım yoğun olduğu turnuvada hakemler tek tek balıkları kontrol edip tartıp değerlendirmede bulundu. Turnuva değerlendirme esnasında ise vatandaşlara ve yarışmacılara ücretsiz balık-ekmek ikram edildi.
Değerlendirmenin ardından dereceye giren yarışmacılar Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay tarafından madalyaları ve ödülleri verildi.
Başkan Atabay konuşmasında turnuvaya gösterilen yoğun ilginin kendilerine memnun ettiğini ve gelecek yıllarda turizmin çeşitlenmesi açısından bu tür turnuvaları devam ettireceklerini söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.