Didim 11. Altınkum Yazarlar Festivali sona erdi

Didim 11. Altınkum Yazarlar Festivali sona erdi

Didim Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenen Altınkum Yazarlar Festivali sona erdi. Festivalin son gününde CHP İzmir Milletvekili ve Gazeteci-Yazar Mustafa Balbay okurlarıyla buluştu.

Didim Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenen 1 ila 15 Ağustos 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen Altınkum Yazarlar Festivali sona erdi. Toplamında 15 yerel, 32’de ulusal yazarın konuk olduğu festivalde, 28 - 31 Temmuz tarihleri arasında yerel yazarlar, 1 - 15 Ağustos tarihleri arasında da Ulusal yazarlar Didimlilerle bir araya geldi. Festivalin son gününde CHP İzmir Milletvekili ve Gazeteci-Yazar Mustafa Balbay okurlarıyla buluştu. Balbay etkinlik öncesinde Didim Belediyesince yaptırılan Yazarlar Heykelini ziyaret etti. Balbay’ı CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Didim Belediye Başkanımız A. Deniz Atabay ile CHP İlçe Başkanı Gökmen Karataş, CHP’li Didim Belediye Meclis Üyeleri karşıladı. Balbay, Yazarlar Heykelinin Didim’e kazandırılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirip, Belediye Başkanı Deniz Atabay’a teşekkür etti. Ziyaretin ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.
Ardından Yalı Caddesi üzerindeki statta okurlarıyla bir araya gelen Balbay’a, Didimliler yoğun ilgi gösterdi. Didim Belediye Başkanımız A. Deniz Atabay Balbay’a teşekkür plaketi verip katılımlarından dolayı teşekkür etti.
Yazarlar festivalinin geleneksel olarak düzenlenmesinin Didim’in tanıtımında büyük pay sahibi olduğunu belirten Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay “Esnafımızla el ele vererek festival standımızı baştan aşağıya Didim markasını ön plana çıkararak yeniledik. Buradan bir kez daha standın yapımına katkı sağlayan tüm esnafımıza ve yıllardır bu festivali bu noktaya taşıyan, emek veren arkadaşlarımıza ve festivalin yaratıcısı Hayri Kandemir’e de değerli katkılarıyla festivalimizi onurlandıran tüm yazarlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.