Didim 20. Barış Festivalinin teması belli oldu

Didim 20. Barış Festivalinin teması belli oldu

Didim Belediyesi tarafından geleneksel olarak bu yıl 20’incisi düzenlenen Didim Barış Şenliklerinin ön görüşmeleri devam ediyor. Yapılan son toplantıda bu yıl ana tema “Çok Kültürlülük ve Barış” olarak belirlendi

Didim Belediye Meclis Toplantısı Salonunda toplanan çalışma grubu Barış Şenlikleri hazırlarının gidişatını göz önünden bulundurarak bir toplantı gerçekleştirdi. 20. Didim Barış Şenliklerinin Teması, Çalışma grubu tarafından “Çok Kültürlülük ve Barış” olarak belirlendi.
İlçedeki çok kültürlülüğü yapılması planlanan 1 Eylül Barış Yürüyüşünde ortaya koymak, yapılacak yürüyüşün şenlik ve festival havasına barış içerisinde geçmesi için ilçede faaliyet gösteren Oda - Dernek - Sivil Toplum Kuruluşları - Sivil platformlara ve halkımıza açık olduğunu duyuran Didim Barış Şenlikleri Çalışma grubu, 1 Eylül Barış Yürüyüşüne kendi kültürümüzü ifade eden sembolik yöresel kıyafetlerle ve müzikleri ile katılarak el ele tüm dünyaya bir kez daha barış içerisinde bir aradayız mesajını çok güçlü bir şekilde vermek istediklerini belirtirken Çalışma Grubu tarafından 20. Didim Barış Şenliklerinde 1 Eylül Barış Yürüyüşünde Didim kültürünü ifade eden yöresel kıyafetlerle yerli ve yabancı tüm vatandaşları davet edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.