Didim 9. Yazarlar Festivali başladı

Didim 9. Yazarlar Festivali başladı

Didim 9. Yazarlar Festivali başladı

█Gerçek Gazetesi
Didim Belediyesi'nin ana sponsorluğunda bu yıl 9. düzenlenen Altınkum Yazarlar Festivali başladı. Festivalin ilk gününde Ünlü Yazar Ayşe Kulin ile Nalan Tuntaş okurlarıyla buluştu.
Didim Belediyesi'nin ana sponsorluğunda ve bazı işletmelerinde sponsor olarak destek verdiği 9. Altınkum Yazarlar Festivali resmi açılışla başladı. 29- 31 Temmuz arasında konuk yazarların ağırlandığı festivalin resmi açılışı dün akşam yapıldı. 1-15 Ağustos 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek olan ve Hayri Kandemir'in koordinatörlüğünde bu yıl 9. düzenlenen festivalin açılışında ilk gün Ünlü Yazar Ayşe Kulin ile Nalan Tuntaş okurlarıyla buluştu. Özellikle Ayşe Kulin"e Didimliler ve Didim"e tatile gelenler büyük ilgi gösterirken uzun kuyruklar oluştu. Okurlarına kitaplarını imzalayan yazarlar hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenleri de kırmadı.
Ünlü Yazar Ayşe Kulin ile Nalan Tuntaş Didim"de okurlarıyla buluşmaktan duydukları memnuniyet dile getirdiler.
Festivalin ilk gününde Yalı Caddesinde yaşanan elektrik kesintisi stand önünde bekleyenlerin büyük tepkisine neden olurken 15 dakikalık kesintinin ardından bölgeye yeniden elektrik verildi.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.