Didim Belediye Başkanı Atabay Akbük'te partililerle buluştu

Didim Belediye Başkanı Atabay Akbük'te partililerle buluştu

Didim Belediye Başkanı Atabay Akbük'te partililerle buluştu

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, CHP Akbük mahalle temsilciliğinin düzenlediği etkinlikte artililerle buluştu.
Akbük’teki Parti binasında gerçekleşen toplantıya çok sayıda Akbüklü katılarak fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıda konuşan CHP İlçe başkanı Gökmen Karataş katılımcıları selamlayarak Akbük’ün sorunlarına değindi. Her konuda ilçe yönetiminin arkasında olduğunu belirten Karataş birlik ve beraberlik çağrısı yaparak katılan herkese teşekkürlerini iletti.
Mahalle Temsilcisi Gülşen Şimşek’in ev sahipliğini üstlendiği toplantıda Akbük’ün sorunları masaya yatırıldı. Şimşek Maddeler halinde tespit edilen problemleri başkan Atabay’a aktararak çözümü yönünde beklentilerini dile getirdi.
Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Deniz Atabay "Değerli Akbüklü’ler haftanın 2 yada 3 günü bizzat gelerek incelemelerimi yerinde yapıyorum, şu anda devam eden kanalizasyon çalışmaları sonucu Yağmur’unda etkisiyle yollar had safhada bozulmuş durumda. Biz şu anda havanın düzelmesini bekliyoruz, ilk fırsatta yollar dolgu malzemesiyle takviye edilerek su birikimini ve çamur olayını engellemeye çalışacağız. Akbükteki mevcut pazar yerini koruyacağız, ancak pazar yeri içerisinde yer alan belediye araçları için kullanılan bakım garajı nı başka yere taşıyacağız. Bu da pazar yerinde büyük bir rahatlama sağlayacaktır. Şehir içi ulaşım içinde Büyükşehir nezdinde girişimler yaparak konuya dikkat çekeceğiz. Yaz aylarında vidanjör sıkıntımız olacağını düşünerek şimdiden taleplerimiz oldu. Ayrıca Akbük Arıtması konusunda yine girişimlerimiz var programa da aldırdık. Mevcut ünitelere 2 adet ünite daha ekleterek rahat çalışmasını sağlayacağız. Gülkent sitesi önünde tekne bakımı yapılan yerle ilgili şikâyetleri değerlendiriyoruz orayla ilgili önlemi de derhal alacağız. Feribotla ilgili olarakta Akbük te, yanaşma için iskele yeri bulmakta zorlanıyoruz. Bununla ilgili çalışmalarımızda çok yönlü devam ediyor, yine yakın zamanda Didim ve Akbük ten Aydın’a bağlantılı Belediye Halk Otobüsleri devreye girecek onun çalışmaları sürüyor. Geçen yıl çok fazla ilgilenemedik ama bu yıl her kültürel olayımızda Akbük’te, programlarımızda fazlasıyla yer alacak. Bundan böylede bu tür toplantıları daha sık yapacağız katılımlarınızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.