Didim Belediyesi Annelere özel halk konseri düzenledi

Didim Belediyesi Annelere özel halk konseri düzenledi

Didim Belediyesi sürdürdüğü “Anneler Günü” etkinliklerine düzenlediği halk konseriyle devam etti. Yenimahalle Parkı Amfi Tiyatroda düzenlenen konsere büyük ilgi gösteren anneler günlük hayatın stresinden uzaklaşarak, gönüllerince eğlenme fırsa


Gerçek Gazetesi
Didim Belediyesi sürdürdüğü “Anneler Günü” etkinliklerine düzenlediği halk konseriyle devam etti. Yenimahalle Parkı Amfi Tiyatroda düzenlenen konsere büyük ilgi gösteren anneler günlük hayatın stresinden uzaklaşarak, gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. Halk konserine anneler kadar babalar da ilgi gösterdi.
Programın açılışında konuşan Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, annelerin vefakar annelerin sürekli olarak zorlu hayat şartları ile birer bayan olarak mücadele etmek ve aile sorumluluğunun büyük bölümünü üstelenmek zorunda kaldığını söyledi. Annelerin eğlenmeleri ve günlük süreçten uzaklaşmaları için bu konseri düzenlediklerini belirten Kamacı, “Sevgili annelerimiz bugün burada sizlerin yaptığı fedakarlıkların karşılığını bir nebzede olsa vermeye çalıştık umarım burara güzel anlar geçirebilirsiniz. Annelerimiz toplumu toplum yapan baş taçlarımızdır. Ozanın dediği gibi Adam olan varsa annedendir" dedi.
Renkli geçen konserde annelerle birlikte konsere gelen erkekler doyasıya eğlendi. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum