Didim Belediyesi Halk Günü etkinliği düzenledi

Didim Belediyesi Halk Günü etkinliği düzenledi

Didim Belediyesi Halk Günü etkinliği düzenledi

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay seçim döneminde verdiği Halk Günü etkinliğini ilk kez gerçekleştirdi. Belediye Meclis Salonunda yapılan halk gününe vatandaşlar büyük ilgi gösterirken vatandaşlar yaşadıkları sorunlarını dile getirdi, Başkan Atabay çözüm yollarını anlattı ve birim amirlerine talimat verdi.
Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay seçim döneminde verdiği Halk Günü etkinliğini ilk kez gerçekleştirildi. Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen etkinliğe Başkan Atabay’ın yanı sıra Belediye Başkan yardımcıları Ercan Atasoy ve Salih Bankoğlu, Belediye Birim amirleri, CHP’li Meclis Üyeleri de katıldı. Halk gününe CHP İlçe Başkanı gökmen Karataş ve İlçe yöneticilerinin hazır bulunduğu görüldü.
Halk günü öncesinde konuşan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim’in ilçe olmasının ardından gelişim göstermeye başladığını ve özellikle 2000’li yılların ardından hızla büyüdüğünü belirterek büyümenin de getirdiği bazı sorunların yaşandığını ifade etti. Yerel seçimlerin ardından Aydın’ın Büyükşehir Belediye olmasından sonra bazı birimlerin ve yetkilerin Büyükşehir Belediyesine geçtiğini ifaden eden Atabay göreve başladıkları günden itibaren başta yol, kaldırım, inşaatlar ve kaldırım işgalleri gibi sorunların sürekli geldiğini belirterek çözüm yolları konusunda çalıştıklarını ifade etti.
Başkan Atabay’ın konuşmasının ardından vatandaşlar yol ve sokakların bozuk olması, çalışmaların hızlı şekilde yapılamaması, sokak hayvanlarını durumu, hayvan barınağının durumu, inşaatlardan çıkan moloz ve hafriyatların belli başlı yerlere atılması, baz istasyonu, kaldırım işgalleri gibi değişik konularda yaşadıkları sorunları dile getirirken Başkan Atabay, Başkan yardımcıları ve birim amirleri sorunlara cevap vererek yapılacak çalışmalar konusunda bilgilendirmelerde bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.