Didim Belediyesi temizlik çalışmalarını sürdürüyor

Didim Belediyesi temizlik çalışmalarını sürdürüyor

Didim Belediyesi temizlik çalışmalarını sürdürüyor

Didim Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı Ekipler, Efeler Mahallesi Koçkar ile Devekıran caddesi ile buna bağlı sokaklarda temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Çalışmaları Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’da yerinde inceledi. Didim Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı Ekipler, Efeler Mahallesi Koçkar ile Devekıran caddesi ile buna bağlı sokaklarda temizlik çalışması gerçekleştirdi. Belediye Temizlik İşleri Müdürü Firuzan Alın’ın kontrolünde ekipleri cadde üzerinde, kaldırımlardaki yabani otları kesip, iş makinesiyle temizlik çalışması gerçekleştirdi. Cadde ve sokaklarda ağaçların bakımı yapılırken, sokak ve cadde üzerinde atıla pislik ve molozlarda ekiplerce temizlendi.
Çalışmaları Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Efeler Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Öztürk ve Temizlik İşleri Müdürü Firuzan Alın ile birlikte inceledi. Başkan Atabay mahalle bazlı temizlik ve bakım çalışmalarının aralıksız süreceğini belirterek, vatandaşlardan ve esnaflardan duyarlı olmaları çağrısında bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.