Didim Belediyesi Travel Turkey'e Kardeş Şehir ile katılacak

Didim Belediyesi Travel Turkey'e Kardeş Şehir ile katılacak

Didim Belediyesi Travel Turkey'e Kardeş Şehir ile katılacak

10-13 Aralık 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan “Travel Turkey İzmir” Turizm Fuarında Didim Belediyesi ‘Didim’ çatısı altında tanıtım çalışması yapacak. Kardeş şehir Leros’tan da konukların katılacağı tanıtım çalışmalarında Didim için hazırlanan özel stand görücüye çıkacak.
Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir Turizm Fuar & Konferansı, kapılarını 9 uncu kez açıyor. Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan ve bu yıl ana teması Gastronomi (Yemek Kültürleri) olan “Travel Turkey İzmir” Turizm Fuar ve Konferansı 10 - 13 Aralık 2015 tarihleri arasında İzmir Gaziemir’de gerçekleşecek.
Düzenlendiği ilk yıl olan 2007’de, 185 firmanın katılımıyla başlayan ve her yıl katılımcı sayısını katlayarak artıran ve bu yılda onlarca ülkeden yüzlerce katılımcının katılacağı bu fuarın Didim’in tanıtılması için kaçırılmayacak bir fırsat olduğunu ve bu yönde çalışmalar yaptıklarını belirten Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay “Uluslararası fuarlarda yerimizi alarak ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz, ’Travel Turkey İzmir’ Turizm Fuarı tanıtım için çok önemli fuarlardan biri, İzmir’de yapılacak fuara, gerek yurtiçinden gerekse de yurtdışından çok fazla katılımcı ve ziyaretçi geliyor. Biz de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek ilçemizi en iyi şekilde tanıtmak istiyoruz. Bu sene geçen yıldan farklı olarak fuarda Didim Belediyesine ait bir görsel yer almayacak sadece Didim ismi ön plana çıkarılacaktır. Travel Turkey İzmir Fuarındaki Didim standımızda geçtiğimiz günlerde imzaladığımız resmi protokol ile kardeş şehrimiz olan Yunanistan’ın Leros kentinden gelen Leros ekibi ve Belediye Başkanı da davetlimiz olarak orada katılım sağlayacaktır.” dedi.
Fuar için çok özel bir tasarım içeren standı çalışmaları tamamlanırken, Stantta Apollon Tapınağı teması işlenerek mistik bir görünüm sağlandı.11 Aralık 2015 Cuma günü saat 14.00’de düzenlenecek kokteylin ardından gerçekleştirilecek olan dans gösterisi izleyenlerin beğenisine sunulacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.