Didim CHP'de delegeler belli oldu

Didim CHP'de delegeler belli oldu

CHP Didim İlçe Örgütünün delege seçimleri gerçekleştirildi.

16’sı doğal toplam 231 delegenin 215’i için gerçekleştirilen seçimlerde 3 ayrı liste yarıştı. İki gün süren delege seçimlerinde CHP İlçe Başkanı Gökmen Karataş’ın desteklediği kırmızı liste 153 delege kazanırken, Nurettin Koçak’ın başını çektiği sarı liste 26 ve Eski İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Cahit Kaya’nın başını çektiği beyaz liste ise 35 delege kazanırken Yeni Mahalle de ise Beyaz ve Sarı listeden ortak aday olan bir delege de seçilerek delege olmaya hak kazandı.
CHP Didim İlçe Örgütünün delege seçimleri tamamlandı. Esra Karakaya Anadolu lisesinde gerçekleşen merkez mahalle delege seçimlerinde Kırmızı liste 142 delege, Sarı liste sadece Mavişehir mahallesinde 8 delege ve beyaz liste sadece Hisar Mahallesinde 11 delege kazandı. Merkezin dışındaki Mahallelerde ise seçimlerinde ise Kırmızı liste 11 delege, Sarı liste 18 ve beyaz liste de 24 delege kazandı. Seçimlerde ayrıca Yeni Mahallede 36 delege bulunurken Sarı ve beyaz listelerin birlikte aldıkları oyun, Kırmızı listeden fazla olması sebebiyle iki listede ortak olan bir delege adayı da delege seçilirken kırmızı listeyi delmiş oldu.
Buna göre; CHP İlçe Başkanı Gökmen Karataş’ın desteklediği kırmızı liste Akyeniköy, Altınkum, Batıköy Cumhuriyet, Çamlık, Efeler Mersindere, Yalıköy ve Yeni Mahalle’de, Nurettin Koçak’ın başını çektiği sarı liste Akköy, Denizköy, Fevzipaşa ve Mavişehir mahallelerinde, Eski İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Cahit Kaya’nın başını çektiği beyaz liste ise Akbük, Balat ve Hisar Mahallesini kazandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.