Didim CHP’de gençler Caner Kaynak ile yola devam dedi

Didim CHP’de gençler Caner Kaynak ile yola devam dedi

CHP DİDİM İLÇE GENÇLİK KOLLARI KONGRESİ YAPILDI

CHP Didim İlçe Gençlik Kollarının olağan kongresi yapıldı. Mevcut İlçe Gençlik Kolları Başkanı Caner Kaynak, 89 oy alarak yeniden başkan seçilirken aday olan Umut Gündoğan ise 51 oy’da kaldı.
CHP Didim İlçe Gençlik Kollarının olağan kongresi yapıldı. İlçe binasında yapılan kongreye Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş, CHP Gençlik kolları Genel Başkan yardımcısı Mehmet Ali Işık, Belediye meclis üyeleri ile ilçe yöneticileri ve partililer katıldı.
Kongrenin divan başkanlığını CHP Gençlik kolları Genel Başkan yardımcısı Mehmet Ali Işık yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından konuşmalara geçildi. CHP Didim İlçe Başkanın Gökmen Karataş Mart 2014 tarihinden bu yana atamayla gelen Gençlik Kolları Başkanı ve beraberindekilerin büyük bir mücadele sergileyerek çalıştıklarını söyledi. Mevcut Gençlik kolları üye sayısının 1000’e yükseltme hedeflerinin olduğunu belirten Karataş “Bunun gerçekleştirilmesi içinde özgüvenle çalışılması gerekiyor. Bunu da başaracak güçteyiz. Aday olan her iki arkadaşa da başarılar diliyorum.” dedi.
Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay da görevini gerektiği gibi yapan Gençlik Kolları Başkanına ve ekibine teşekkür ederken partiyi ileriye taşıyacak ve hak ettiği noktaya getireceklerine inancının tam olduğunu söyledi ve her iki adaya da başarılar diledi.
Ardından CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve Başkan adayı Caner Kaynak ile Gençlik Kolları Başkan adayı Umut Gündoğan kısa bir konuşma yaptılar. Konuşmaların ardından seçime gidildi. Gençlik kolları üyesi 140 üyenin katıldığı seçimde Mevcut Başkan Caner Kaynak 89, Umut Gündoğan ise 51 oy aldı.
Caner Kaynak’ın başkanlığındaki yeni gençlik kolları yönetimi şu isimlerden oluştu; “Adnan Abacı, İlyas Akçanerik, Işıl Melisa Aktaş, Aşkın Atlı, Naciye Çalışgan, Hatice Çinpolat, Süleyman Çulha, Cem Gürman, Gökhan Hatlı ve Çağseli Taşçıoğlu”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.