Didim CHP'de yeni Kadın Kolları Başkanı Figen Çakmakgil oldu

Didim CHP'de yeni Kadın Kolları Başkanı Figen Çakmakgil oldu

Didim CHP'de yeni Kadın Kolları Başkanı Figen Çakmakgil oldu

CHP Didim İlçe Kadın Kolları olağan kongresi yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimlerde adaylığını açıklayan Figen Çakmakgil yeni kadın kolları başkanı oldu.
CHP Didim İlçe Kadın Kolları olağan kongresi yapıldı. Didim Ticaret Odası Kültür Merkezindeki kongreye CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş, CHP’li Meclis üyeleri ile kadın kolları üyeleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Kongrenin divan başkanlığını CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Gümüş yaptı. Kongrede CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ve CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş birer konuşma yaptı.
Kongrede konuşan CHP Kadın Kolları Başkan adayı Figen Çakmakgil ise “Cumhuriyetin Kadınları olarak bizler Demokrasi ve hak mücadelemizi siyasal zeminde en üst seviyede sürdürmeye kararlıyız. Didim İlçesi Kadın Kolları olarak öncelikle önemsediğimiz partimizin yerel de ve genel de CHP Bayrağını dalgalandırmaktır” diyerek ve eski Kadın Kolları Başkanı Safinaz Canpolat’a teşekkür etti.
Kongrede İlçe Başkanı Gökmen Karataş Eski ilçe kadın kolları başkanı Safinaz Canpolat’a katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi. Konuşmaların ardından tek liste ile gidilen seçimler neticesinde CHP’nin yeni Kadın Kolları Başkanı Figen Çakmakgil oldu.
Yeni kadın kolları yönetiminde şu isimler yer aldı; “Serap Arıoğul, Yasemin Ayducan, Duygu Çinpolat, Ruhsar Naciye Dalğıran, Hamayil Güner, Arzu Kurt, Hatice Uzel ve Leman Yerlikaya”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.