Didim Devlet Hastanesi'nde doktorlar aynı dönemde tayin istedi

Didim Devlet Hastanesi'nde doktorlar aynı dönemde tayin istedi

Didim Devlet Hastanesinde görev yapan bazı doktorların atamalarını istemesi ve bir doktorunda istifa ederek görevinde ayrılması kamuoyuna merak konusu oldu. Atama isteyen doktor sayısının 5 olduğu iddia edilirken 1 doktorun istifa ettiği ileri sürüldü.

Didim Devlet Hastanesinde görev yapan bazı doktorların atamalarını istemesi ve bir doktorunda istifa ederek görevinde ayrılması kamuoyuna bomba gibi düştü. Bilindiği üzere Devlet Hastanesinin ilçede hizmete başladığı günden bu yana Uzman Doktorun yeterli derecede olmaması her dönem sıkıntı olarak göze çarparken, yaşanan uzman doktor sıkıntı halk tarafından da sürekli dile getirilen konuların başında yer almıştı.
İddialara göre; Didim Devlet Hastanesinde görev yapan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Emrah Kızılboğa, Göz Hastalıkları uzmanı Dr. Ziya Şifa, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Tarık Mandal ile Genel Anestezi uzmanı ile Diyetisyen olarak görev yapan doktorun atamasını istediği ve atamalarının gerçekleştiği ileri sürüldü. Öte yandan ise Çocuk Hastalıkları Uzmanın da görevinde istifa ettiği ileri sürüldü.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.