Didim EKK'dan girişimcilere kredi müjdesi

Didim EKK'dan girişimcilere kredi müjdesi

Didim’de Girişimcilik Eğitimi tamamlayarak sertifikalarını alan kursiyerlere Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanından müjde geldi.

KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürü Turgut Gözen’in Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kubaliç’i ziyaretinde, girişimcilere yeni müjdeler geldi. Ziyarette Gözen’e Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ’da eşlik ederken, ziyarette girişimciler için yeni olanaklar ele alındı.
Ziyarette konuşan KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürü Turgut Gözen Didim’de girişimcilik kursuna katılan kursiyerler sertifikalarını verdiklerini belirterek, “Bu tür girişimcilere destek olunması amacıyla Kooperatif başkanımız bizlere destek sözü verdi. Katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
BİR YILLIK KREDİ YÜZDE 4
Didim EKK Başkanı Alim İhsan Kubaliç ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirerek “Bizler Esnaf Odasına kayıtlı esnaflarımıza düşük faizli krediler veriyoruz. KOSGEB’ten girişimcilik kursuna katılmış, Esnaf Odasına kayıtlı olan ve bizim şartlarımızı da uyan arkadaşlara kredi vereceğiz. Bizler kooperatif olarak 1 yıllık geri ödemeli kredilerde yüzde 4,1 ila 5 yıl arasındaki kredilerde yüzde 5 faizli krediler veriyoruz. Bizim verdiğimiz krediler hazine destekli; 1 ve 3 aylık dilimlerde ödenebiliyor. Bu konuda bilgi almak isteyen arkadaşları Kooperatifimize bekliyoruz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.