Didim, Emitt fuarında tanıtıldı

Didim, Emitt fuarında tanıtıldı

Dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan, Türkiye ve dünya turizm sektörünü aynı platformda bir araya getiren sektörün en önemli uluslararası buluşma noktası EMITT Turizm Fuarı’nda Didim tanıtıldı.

Didimli kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektör yetkilileri Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda Didim standında hazır bulundu. Dünyanın beş büyük turizm fuarı arasında yer alan EMITT - Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, bu sene rekor seviyede yabancı profesyonel ziyaretçiyi ağırladı. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen EMITT te 3.Hall D340 de bulunan Didim standı birçok konuğu ağırlarken Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, birçok il ve ilçenin belediye başkanları, TÜRSAB Yurtdışı temsilcisi, Didim fahri hemşerisi Hüseyin Baraner, DETUR CEO’su Firuz Bağlıkaya da ziyaretçiler arasındaydı.

 

Her sene belirli bir slogan ile yola çıkan Didim bu sene “5 Mevsim Didim” sloganı ile tanıtıldı. Didim’in her mevsim güzelliği anlatılan fuarda insanın önemine vurgu yapılırken Didim’de edinilen anıların kişinin kendi 5’inci mevsimi olduğu öne çıkarıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.