Didim her hafta 2 kişiyi ağırlayacak

Didim her hafta 2 kişiyi ağırlayacak

Türkiye’nin önde gelen tatil beldelerinden olan Aydın'ın Didim ‹lçesi’nde mobil gümrük hizmetlerinin verilmeye başlanmasının ardından, Didim Yat Limanı’na düzenlenen gemi seferleri devam ediyor.


Gerçek Gazetesi
Türkiye’nin önde gelen tatil beldelerinden olan Aydın'ın Didim ‹lçesi’nde mobil gümrük hizmetlerinin verilmeye başlanmasının ardından, Didim Yat Limanı’na düzenlenen gemi seferleri devam ediyor. Didim’e geçtiğimiz hafta gelen ilk yolcu gemisinin ardından, Didim Yat Limanı’na bundan böyle her hafta iki geminin yanaşacağı belirtildi. Limana sezonun ikinci gemisinin 28 Mayıs 2008 Çarşamba günü geleceği öğrenildi.
Konuyla ilgili olarak Didim Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, 28 Mayıs 2008 Çarşamba günü Didim Mobil gümrük kapısından Windsprit Gemisi’nin yanı sıra Windsprit’e bağlı Amerikan bandıralı bir geminin daha giriş yapacağı duyuruldu. Didim’e düzenlenen yolcu gemisi seferlerin sorunsuz olarak tamamlanması için her türlü hazırlığının yapıldığını kaydedilen açıklamada, “Bundan böyle bu iki gemi her Çarşamba bir saat arayla Didim’de olacaklar. Bodrum seferlerini iptal eden gemiler, limanın açılmasıyla birlikte Didim’e yönlendirildi. Gemilerden birisi Atina’dan, diğeri ise ‹stanbul’dan hareket ediyor. Ortak buluşma noktalarının ise ilçemizdir” denildi.
Didim Yat Limanı’na düzenlenen kruvaziyer seferleri için son tarihin 22 Ekim 2008 olduğu açıklandı.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.