Didim Kaymakamı Katırcı Yat Limanında  inceleme yaptı

Didim Kaymakamı Katırcı Yat Limanında inceleme yaptı

Didim Kaymakamı Ali Katırcı, yapımı süren Yat Limanı inşaatında incelemelerde bulunarak, şantiye yetkililerinden bilgi aldı.

Gerçek Gazetesi
Didim Kaymakamı Ali Katırcı, yapımı süren Yat Limanı inşaatında incelemelerde bulunarak, şantiye yetkililerinden bilgi aldı.
Şantiye Şefi Gökhan Özark, yaptığı açıklamada, Didim Yat Limanı'nın Türkiye'nin en büyük limanlarından biri olacağını söyledi.
Yat limanının tamamlanmasıyla denizde 450, karada ise 650 yatın marinaya demir atacağını belirten Özark, limanın konumu açısından Ege Denizi'nde büyük avantaja sahip olduğunu söyledi.
Özark, ''2009 yılının Mayıs ayında tamamlanmasını hedeflediğimiz marina adeta küçük bir şehir görünümüne sahip olacak. Çünkü marinada marka mağazalar, restoranlar ve buna benzer çok lüks iş yerleri bulunacak. Banka ve sağlık birimleri helikopter pisti olmak üzere daha bir çok tesis yer alacak''dedi.
Kaymakam Ali Katırcı da marinanın açılmasıyla Didim'e denizden de turist akınının başlayacağını, Didim esnafına ve turizmine büyük katkı sağlanacağına işaret etti.
Katırcı, ''İlçemize ayrı renk katan limandan adalara, adalardan Didim'e sefer yapılacak. Ben yat limanı çalışanlarına teşekkür ederim. Çünkü çok kısa sürede limanın yüzde 40'ı bitmiş duruma getirildi'' dedi. (A.A.)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.