Didim polisinden zehir tacirlerine darbe

Didim polisinden zehir tacirlerine darbe

Didim polisinden zehir tacirlerine darbe

 

Didim Polisinden Zehir Tacirlerine Darbe

Didim Polisinden Zehir Tacirlerine Darbe
 

Aydın’ın Didim ilçesinde turizm sezonu öncesi denetimlerini sıklaştıran polisin düzenlediği operasyonda 5 kilo esrar maddesiyle yakalanan 2 şüpheli gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre; Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele grup amirliği ekipleri Güvenlik Caddesi üzerinde şüpheli bir aracı durdurdu. Araç içerisinde yapılan aramada1 gram esrar maddesi bulunurken araç sürücüsü N.S’nin (64) Efeler Mahallesindeki ikamet adresinde yapılan aramada ise 4900 gram esrar maddesi ile 50 gram metan fetamin (kristal) bulundu.
Emniyet güçleri devam eden çalışma kapsamında N.S ile birlikte hareket ettiği belirlenen M.T (32) isimli şahsı yakaladı. Şahsın üzerinde yapılan aramada ise bir adet Baretta marka ruhsatsız tabanca ile çok fişek ve 4 gram metan fetamin (kristal) ele geçirildi. Yakalanan M.T’nin Altınkum mahallesindeki ikametinde yapılan aramada ise 50 gram kubar esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan iki şüpheli ise Didim İlçe Emniyet Müdürlüğünde yapılan sorgulamalarının ardından Didim Adliyesine sevk edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.