Didim yaz sezonuna hazırlanıyor

Didim yaz sezonuna hazırlanıyor

Didim yaz sezonuna hazırlanıyor

Didim Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri yeni sezon hazırlık çalışmaları kapsamında, Altınkum sahili ile diğer sahillerde temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor.
Aydının turistik ilçesi Didim’de yaz sezonuna hazırlık çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Didim Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kentin dört bir yanında sürdürülen sezona hazırlık çalışmaları kapsamında, yerli ve yabancı turistlerin uğrak merkezi olan Altınkum sahili, 3.Koy ve diğer sahillerde temizlik çalışmaları yaparken, plajlardaki kum sürme ve eleme çalışmaları tamamlandı. Yalı Caddesi her gün temizlenirken cadde üzerindeki çöp sepetleri verniklendi, yeni üçlü çöp konteynırları boyandı
Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay yaz sezonu öncesinde kent içinde ve mahallelerde yaptıkları hazırlıklarını ilçede turizmin göz bebeği olan Yalı Caddesinde de gerçekleştirdiklerini belirterek “Halk plajlarımızı temizleyerek ve eleyerek sezona hazırladık. Bunun dışında çöplerin toplanması noktasında çöp konteynırları boyandı ve temiz hale getirildi. Bu yıl küçük çöp aracıyla sürekli olarak Yalı Caddesinde çöp toplama işlemi yapılacak. Bu kapsamda İlçemiz temiz sağlıklı ve düzenli yaşam alanları ile yeni sezona hazırlanıyor” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.