Didim'de Ali Budak CHP'de İlçe Başkanlığına aday

Didim'de Ali Budak CHP'de İlçe Başkanlığına aday

Didim'de Ali Budak CHP'de İlçe Başkanlığına aday oldu

CHP’de daha önce Didim İlçe Teşkilatında görev alan ve son yerel seçimlerinde CHP’den Belediye Meclis Üyesi adayı olan Mimar Ali Budak, 5 Aralık’ta yapılacak CHP İlçe Kongresinde İlçe Başkan adaylığına aday olduğunu duyurdu.
Mimar Ali Budak, CHP Didim İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Daha önce CHP Didim İlçe Teşkilatında görev alan ve son yerel seçimlerinde CHP’den Belediye Meclis Üyesi adayı olan Mimar Ali Budak, ilçe binasında basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısına Didim Belediye Başkan Yardımcısı Salih Bankoğlu, Didim eski Belediye Başkanı Mehmet Soysalan, Akbük eski Belediye Başkanı M. Erçin Sandalcı, CHP Eski İlçe Başkanı Mustafa Bekar ile çok sayıda partili katıldı.
Aday tanıtım toplantısında ilk konuşan CHP Didim İlçe Başkanı ve İlçe Başkan adyaı Gökmen Karataş aday olan Ali Budak’a başarılar dilerken “Bugün burada 5 Aralık’ta yapılacak ilçe kongresinde partimiz içerisinde demokrasinin o güzel çiçeklerinden birisi adaylık sürecinde bir arkadaşımızda ilçe başkan adaylığı için bugün bizlerle, ben kendisine başarılar diliyorum. Çıktığı bu yolda kendisine ve arkadaşlarına başarılar diliyorum” dedi.
Ali Budak konuşması öncesinde kendisini tanıtırken daha önce CHP Didim İlçe Teşkilatına görev yaptığını, son yerel seçimlerinde Meclis üyesi adayı olduğunu ve ayrıca Didim Derneği başkanlığı yaptığını söyledi.
“ADAYLIĞIM NOKTASINDA BASKILAR OLDU”
Budak CHP’de birçok çalışmalar yaptığını belirterek “Parti içerisinde bir grubun güçlü olması genelde partiye zarar veriyor. Ben tüm üyelerin güçlü olmasını istiyoruz. Ben yönetimin değil üyelerin güçlü olmasını istiyorum. Hiç kimse tek başına bir şeyler başaramıyor. Dolayısıyla birlikte çalışmalar yaparak daha güçlü bir örgüt yönetimi yapabiliriz. Ülkenin durumu ortada; genelde gruplaşmalar sonucu elde edilmiş güç odakları var. Bunun içinde bizler el ele vermeliyiz. Üyelerimizin kardeşlik duygusuyla birbirine bağlanmalı. Fırsat eşitliğini sunarsak üyelerimize daha başarılı oluruz. Görev isteyen çalışmak isteyen üyeler var; bunlara muhakkak görev verilmeli. Bu çerçevede İlçe Başkanlığına adaylığımı açıklıyorum. Herkes her şeyi biliyor; partimiz sayesinde belli mevkilere gelmiş insanlar; bu mevkiler güç olarak kullanıp partiye hakim olmak istiyor. Bu genel merkezden başlayıp ilçelere kadar bu şekilde sürüyor. Birimizin güçlü olması istiyorsak hepimiz güçlü olmalıyız. Dayanışma içinde güçlü olmalıyız. Bu süreçte aday olmam noktasında ciddi baskı ve istek vardı. CHP bir bütün olsun istiyorum Ayrılıklar bitsin istiyorum Enerjimizi dışarıya karşı olmasını istiyorum. Amaçlarımız olsun; birbirimizi kırmayalım. Dışa doğru çalışma olmadığında içe dönük çatışmalar oluyor. Oylarımızın az olduğu yerlerde çalışmaların yapılması gerektiğine inanıyorum. Aday olan şu an tek isim İlçe Başkanımız var, kendisine de başarılar diliyorum.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.