Didim'de CHP'den miting gibi seçim ofisi açılışı

Didim'de CHP'den miting gibi seçim ofisi açılışı

CHP’nin 7 Haziran’da yapılacak genel seçimler öncesinde Didim’deki ilçe seçim ofisinin açılışı geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Açılışa CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş, CHP Aydın milletvekili adayları ile partiler katıldı.
Açılışta CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş, CHP’nin iktidara yürüdüğünü belirterek “Göstere göstere bağıra bağıra iktidara geldiğimizi Didim gösteriyor. CHP’nin iktidara hazır olduğunu gösteriyor. Bu meydan diyor ki artık 7 Haziran’da Kemal Kılıçdaroğlu Başbakan… Biz buna inandık. Artık inancımızla iktidara yürüyeceğiz. Sizler Didim’de, CHP’nin en büyük gücü olduğunu gösterdiniz. Hepinizi ayaklarına sağlık” diye konuştu.
Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise, "CHP’nin Haziranın 7’sinde yapılacak seçime hazır olduğunu göstermekten mutluyuz. İlçe Başkanımız konuşmasında dalet Bakanımız saptadı. CHP bu kez Ege’den bir Başbakan çıkaracak. 7 Haziran gecesi Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türkiye Cumhuriyetinin başbakanı olacak. Bunun için söz veriyor musunuz? (Evet) bende hepinize öpüyor saygılarımı sunuyorum” dedi.
“BUGÜN BURADA HÜKÜMETİN ANAHTARINI ALMAYA GELMİŞİZ”
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Adayı Bülent Tezcan da, “Didim bugüne kadar her zaman yaptığı gibi hep iyi şeylerin altına imza atmıştı. Şimdi de 7 Haziran’da CHP’nin iktidarının altına imzasını burada attı. Yaşanacak bir Türkiye istiyoruz. Çocuklarımızın geleceği, gelecek kuşakların onurlu ve mutlu yaşaması için emekli yaşlılarımızın emeklilik günlerini huzurla geçirebilmeleri, kadınlarımızın yüzünün daha umutlu olabilmesi, gençlerimizin gelecek kaygısı yaşamadan umutla inançla yürüyebilmeleri ve üniversitelerde özgür beyinlerin yetişmesi için bilim adamlarının korkmadan bilim yapabildikleri, iş adamlarının korkmadan yatırım yapabildikleri, onurlu ülkelerin vatandaşları gibi 6,5 milyon işsizin, işsizlik probleminden kurtulup, alnı ak, başı dik gezdiği, yaşanacak bir Türkiye istiyoruz. Sizinle kuracağız. Ay aydınlık, yol belli. Geldik baktık Didim’e sokaklar dolmuş taşmış. Seçim bürosu açılışında bugün burada hükümetin anahtarını almaya gelmişiz. Buradaki yürek Türkiye’nin karanlık geçmişini silip atacak ve güzel bir gelecek kuracak kadar büyük yüreğiniz sağ olsun” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından CHP Genel Başkan yardımcısı Tezcan, Milletvekili adayı Yıldız, belediye Başkanı Atabay ve İlçe Başkanı Karataş birlikte seçim ofisinin açılış kurdelasını kesti ve ardından seçim ofisini gezdi. Açılışın ardından Tezcan partililerle birlikte seçim ofisi önünden halay çekti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.