Didim'de gezi tekneleriyle deniz keyfi başladı

Didim'de gezi tekneleriyle deniz keyfi başladı

Didim'de gezi tekneleriyle deniz keyfi başladı

Didim’de turizm sezonunun başlamasının ardından yerli ve yabancı turistlerin vazgeçilmezi olan günübirlik tekne turları seyahatlerine başladı. Ramazan ayı dolayısıyla yoğunluğun yaşanmama nedeniyle ücret sabitlendi.
Didim’de turizm sezonunun başlamasının ardından yerli ve yabancı turistlerin vazgeçilmezi olan günübirlik tekne turları bugün ilk seyahatlerine başladı. Yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgi gösterdiği turlarda, tekne sahipleri 35 TL ücret karşılığında Didim sahil şeridindeki koylara gezi düzenliyor. Altınkum’daki Gümrük Yat Limanı yanına yanaşan ve sabahın erken saatlerinde yolcularını ağırlamaya başlayan tekne sahipleri 10.30 ila 17.30 saatleri arasında turistleri Cennet Adası ile Dalyanaki, Cennet Akvaryum, Akademi ve Doğal Koyları gezdirerek tatilcileri doğa ve denizler buluşturuyor.
Turizm sezonunun hava koşulları nedeniyle geç başladığına işaret eden tekne sahipleri, buna bağlı olarak da günü birlik tekne turlarına Mayıs ayının sonlarına doğru başlayabildiklerine dikkat çekti. Turlara ilginin Ramazan ayı dolayısıyla fazla olmadığını fakat buna rağmen turlara çıkıldığını belirten tekne sahipleri, turlara ilçede yaşayan İngilizler ile tatilcilerin daha rağbet ettiğini kaydetti. Tene sahipleri güneşin ve denizin keyfini çıkarmak isteyenlere teknelerine davet etti. Bu yıl tur tekne fiyatlarının Kooperatifçe belirlendiğini ve tek fiyat üzerinden turlara çıkıldığını belirterek bu yıl tür fiyatlarının 35 TL olduğu öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.