Didim’de halk eğitim kursları belli oldu

Didim’de halk eğitim kursları belli oldu

Didim’de halk eğitim kursları belli oldu

Didim Halk Eğitim Merkezi 2016-2017 eğitim öğretim yılında tüm Didimlileri kurslarına bekliyor. Bünyesinde bu yıl ilk kez 4 yeni kurs açılması planlanırken merkez bünyesinde 83 kurs ise taleplerin gelmesi durumunda açılabiliyor.
2016-2017 Eğitim Öğretim yılının başlamasıyla birlikte Didim Halk eğitim merkezi yeni dönemde istihdam sağlamaya ve mesleki becerilerin arttırılarak vatandaşların az da olsa aile bütçelerine katkı sağlamaya, okuma yazma bilmeyenlerin eğitim verilmesi ve ilçedeki yabancı vatandaşların adaptasyon süreci noktasında sürdürdüğü kursları bu yılda devam ettiriyor. Yaz-kış açık olan ve yıl 12 ay kurs veren Didim Halk Eğitim Merkezi vatandaşlardan gelecek talepler doğrultusunda bünyesinde her türlü kursu açmaya hazır… Bu yıl Halk Eğitim Merkezi bünyesinde ilk kez Zeytin ve Fermentasyonu, Bilgisayar sistem bakım ve onarımı, Hastan kabul işlemleri ve İnşaat teknolojisi usta eğitimleri kursları açılması planlanırken, merkezi bünyesinde 83 kursta taleplere göre değerlendirilecek.
Her yıl olduğu gibi bu yılda okuma yazma- temel İngilizce, spor kursları, el işe ve tasarım kursları, havuz, bahçe ve katı ve sıvı yakıtlı kalorifer kursları, aile eğitimleri, Koro çalışmaları, dekoratif amaçlı kurslar, moda tasarım ve muhasebe gibi onlarca kurs hakkında bilgi alınıp kayıt yaptırılabilir. Didim Halk Eğitim Merkezi Yeni Mahalle 842 sokak no:12 adresinde hizmet verirken irtibat için 811 44 43 nolu telefonda kayıt ve başvuru için bilgi alınabilir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.