Didim'de kaza; 2'si çocuk 7 yaralı

Didim'de kaza; 2'si çocuk 7 yaralı

Didim'de kaza; 2'si çocuk 7 yaralı

Aydının Didim İlçesinde iki aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada 2’si çocuk 7 kişi yaralandı.
Kaza bugün saat 08.30 sıralarında Altınkum Mahallesi Yeşilkent yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre;Yeşilkent yolu üzerinde 09 YH 818 plakalı aracı kullanan Ü.K, direksiyon hakimiyetini kaybetmesinin ardından karşı yönden gelen A.A yönetimindeki 34 GB 2068 plakalı araçla kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle 34 GB 2068 plakalı araç yol kenarındaki elektrik direğine çarparak elektrik tellerinin kopmasına neden oldu.
Kazayı görenler çevredeki site sakinleri durumu polise ve 112 acil servis ekiplerine bildirdi. 112 acil servis ekipleri bölgeye gelirken, 09 YH 818 plakalı aracın şoförü Ü.K sıkıştığı yerden Aydın Büyükşehir Belediyesi Didim İtfaiye amirliği ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı.
Kazada Araç şoförü Ü.K ile yanından bulunan Ö.Y ile diğer araç şoförü A.A ile eşi S.A ve çocukları D.A ve B.A ile aynı araçta akrabası olarak bulunan M.B yaralı olarak ambulanslarla Didim Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Hastaneye kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazaya karışan ve kullanılamaz hale gelen araçlar çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.