Didim’de taka maketi büyük beğeni topladı

Didim’de taka maketi büyük beğeni topladı

Didim’de taka maketi büyük beğeni topladı

Didim Belediyesi’nce Çamlık Mahallesinde bulunan Selçuk Özsoy Caddesi ile Yunus Caddesi ile kesiştiği bölümde yapılan peyzaj düzenlemeleri kapsamında tahta taka maketi yerleştirildi.
3 tarafı denizlerle çevrili olan Didim’de Didim Belediyesi Kente dokunan çalışmalarıyla taraflı tarafsız herkesin beğenisini topluyor. Belediye tarafından kent genelinde sürdürülen yenileme ve güzelleştirme çalışmalarına her yeni gün bir yenisi eklenirken son olarak yaz döneminde halkın en fazla uğrak yerleri arasında olan Yunus Caddesi ile Selçuk Özsoy Caddesinin kesiştiği yerde yapılan çalışmalar halkın takdirini topladı.
Belediye Başkanı A.Deniz Atabay’ın talimatı doğrultusunda başlatılan çalışmalar kapsamında Çamlık Mahallesinde bulunan Selçuk Özsoy Caddesinin Yunus Caddesi ile kesiştiği bölümdeki boş ve bakımsız alanın imar planına uygun hale getirilebilmesi çalışmalarında sona gelindi.
Dış düzenlemenin yapıldığı alanda bir otopark cebi oluşturularak hem kötü görünüm ortadan kaldırıldı hem de otopark olarak kullanılabilecek bir alan oluşturuldu. İstinat duvarının arkasında kalan alan için ise yeşillendirme ve peyzaj çalışmaları gerçekleştirildi. Dış peyzaj düzenlemesinin yapılmasının ardından Didim Belediyesi Heykel ve Seramik Atölyesinde yapılan taka maketinin yerleştirilme ve ışıklandırılma çalışmaları tamamlandı. Takanın konulmasıyla bölgeye görsel anlamda zenginlik katılırken, takanın konulduğu yerdeki seyir keyfi ise yerli ve yabancılarında beğenisini topladı.
Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ilçe genelindeki bu tür çalışmaları devam ettirdiklerini ve kentin modern ve güzel bir görünüme kavuşması noktasında hizmetlerine devam edeceklerini söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.