Didimli 2 Muay Thaicilerden biri madalya ile döndü

Didimli 2 Muay Thaicilerden biri madalya ile döndü

Söke’de 10 gün süren Muay Thai Türkiye Şampiyonası final maçlarıyla sona erdi.

Didim’den şampiyonaya iki sporcu ile katılan Didim Muay Thai takımında 81 kilogramda A klasmanda Erhan Yardımcı Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazanırken 67 kilogramda A klasmanda Berat Arslan ise çeyrek finalde elendi.
28 Ocak-07 Şubat 2016 tarihleri arasında Söke’de yapılan Muay Thai Türkiye Şampiyonası final maçlarıyla sona erdi. Milli Takım seçmelerini oluşturan şampiyonada Minik ,Yıldız Erkekler ve Kızlar, Alt ve Üst Genç Bay Bayanlar, Büyük Bay ve Bayanlar Kategorilerinde yaklaşık bin 600 sporcunun mücadele ettiği şampiyona sona erdi. Didim 75 Gençlik Derneği’nin katkılarıyla şampiyonaya katılan Didim Muay Thai takımında 81 kilogramda A klasmanda Erhan Yardımcı Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazanırken 67 kilogramda A klasmanda Berat Arslan ise çeyrek finalde elendi.
Didim Muay Thai takımı antrenörü Mehmet Akif Okçu Söke’de şampiyonaya iki sporcu ile katılacaklarını belirterek, “81 kilogramda A klasmanda Erhan Yardımcı madalya kazandı; diğer sporcumuz ise çeyrek finalde elendi. Bizim için güzel oldu; Didim’in adını duyurduk. Bunan sonra da yine şampiyonlara katılmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.