Didimli genç tiyatrocular ‘sınırda’yı sahneleyecek

Didimli genç tiyatrocular ‘sınırda’yı sahneleyecek

Didimli genç tiyatrocular ‘sınırda’yı sahneleyecek


Gerçek Gazetesi
Akköy Kütüphanesi kurucusu ve Akköy Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Güven Pamukçu, Didimli gençlerin sanat tutkusuna kayıtsız kalmadı.
Didim"de yaşayan ve üniversite mezunu Eser Furtuna ve Fethi Akçin adlı gençler Muzaffer İzgü"nün “Sınırda” adlı oyununu sahneye koymak için Güven Pamukçu"dan yönetmenlik konusunda katkı vermesini isterken, gençlerin çağrısına cevapsız kalmayan Güven Pamukçu, 40 yılını sanat ve edebiyata adamış ağabeyi Mustafa Pamukçu'yu yönetmenlik yapması için Akköy'e çağırdı.
Pamukçu Akköy"de kurduğu Kitaplığın kuruluşunun 12. yılında genç öykücülere, şairlere okul olma durumunu da üstlendiğini belirtirken, oyunun ezber yapılmış bir bölümünün provası Akköy'de yapıldı. İki Didimli gencin çalışma azmine hayran kalan Mustafa Pamukçu, Söke'de yönettiği bir müzikalle birlikte Muzaffer İzgü'nün "Sınırda" oyununu da yönetmeyi kabul etti. Mustafa Pamukçu; Söke ve Kuşadası'nda da oyunun sergilenmesi için katkısını esirgemeyeceğini söylerken, oyuncuların danışmanlığını yapan Güven Pamukçu, oyunun prömiyerinin Akköy'de yapılacağını ve sonra Didim gösteriminin gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.