Didimli Hüseyin Taşdibi Zıpkınla Balık Avı Milli Takımına seçildi

Didimli Hüseyin Taşdibi Zıpkınla Balık Avı Milli Takımına seçildi

Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Didim İtfaiye Amirliğinde görevli olan ve Didim’de ikamet eden Hüseyin Taşdibi, Zıpkınla Balık Avı Milli Takımına seçilen 3 sporcu arasında yerini aldı.

Didim’de ikamet eden ve ayrıca Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Didim İtfaiye Amirliğinde çalışan Hüseyin Taşdibi, Zıpkınla Balık Avı Milli Takımına seçildi. Türkiye Su altı Sporları Federasyonu bünyesinde yer alan Zıpkınla Balık Avı Milli Takımının 20-27 Temmuz 2015 tarihlerinde Balıkesir’in Avşa adasında yapılan seçmelerde ilk 3’e giren Didimli Hüseyin Taşdibi 26 Ağustos 2015’te İspanya’nın Kadiz şehrinde yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında Milli takım adına yarışacak. Didim’den Hüseyin Taşdibi, Kuşadası’ndan Melih Aydıner ve Çanakkale’den Semih İnce’den oluşan 3 kişilik Türk Milli takımında yedek olarak da Bursa’dan Feri Çalıkuşu yer alacak.
Didimli Hüseyin Taşdibi İspanya’da yapılacak Şampiyonada Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceklerini belirterek “hem Ülkemiz hem de Didim’i en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyoruz. Gerek Milli Takım hocalarımız gerek Ailem, gerekse İtfaiye Müdürlüğündeki arkadaşlarımın desteğiyle iyi sonuçlarla döneceğimize inanıyorum” dedi.
Didimli Milli Sporcu Hüseyin Taşdibi 2011 yılından beri Milli Takım’da yer alırken Taşdibi bireysel dalda Avrupa 9.luğu, bireysel dalda Dünya Şampiyonasında 11.liği, Liga şampiyonasında takım halinde 2.lik ve 2015 yılında Türkiye 3.lüğü bulunuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.