Didim’li işadamı ölüm soludu!

Didim’li işadamı ölüm soludu!

Didim’li işadamı ölüm soludu!

Yılmaz Ölmez
Gerçek Gazetesi
Didim"de taşımacılık, yedek parça ve inşaat sektörüyle uğraşan 61 yaşındaki işadamı İsmail Hakkı Metin, cumartesi akşamı evine giderek sobasını yaktı. Eşi ve kızı Aydın"da olduğu öğrenilen Metin, ertesi gün öğle saatlerinde evinde ölü olarak bulundu. Didim Tataroğlu Taşımacılığın sahibi olan ve yedek parça ticareti yapan İlçenin saygın insanlarından İsmail Hakkı Metin"in cesedini oğulları buldu.
Didim Efeler Mahallesi, 1341 sokaktaki evinde oğulları tarafından cesedi bulunan Metin"in, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiği öğrenildi. Eşi Aydın"da okuyan kızının yanında kaldığı için evinde yalnız yaşayan Metin, cumartesi akşamı evine geldi, kömür sobasını yaktı. Kömür sobasını yaktıktan sonra uykuya daldığı tahmin edilen talihsiz adam, bir daha uyanamadı. Her sabah saat 08.00"de mutlaka işinin başında olduğu öğrenilen işadamının öğleye kadar işyerine gelmemesi, Didim"de yaşayan oğullarını şüphelendirdi. Babalarının ev ve cep telefonunun cevap vermemesinden kuşkulanan Ferhat ve Uğur Metin kardeşler, eve gittiler. İki kardeş eve girdiklerinde babalarının cansız bedeniyle karşılaştılar. Didim Cumhuriyet Savcılığı olaya el koyarken, Metin"in cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Tahmin edildiği gibi kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiği anlaşılan talihsiz adamın cenazesi pazartesi günü öğle saatlerinde Didim"e getirildi. Cenaze camiye götürülmeden önce evinin önüne getirildi. Ardından ilkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından geniş bir katılımla Didim asri mezarlığında toprağa verildi.
Sonbahar mevsimini henüz geride bırakmaya hazırlanırken, Türkiye"nin dört bir yanından gelen soba zehirlenmesi haberleri artarak devam ediyor. Uzmanların, “Gece yatarken sobanızın söndüğünden emin olmadıkça yatmayın” uyarılarına rağmen, maalesef bu tür üzücü hadiselerin önüne geçilemiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.