Didimli muhtar tarihi radyolara hayat veriyor

Didimli muhtar tarihi radyolara hayat veriyor

Didim’de Hisar Mahallesinin emektar muhtarı Bahri Aşık, eski radyolara hayat veriyor. 60 yıllık radyolara hayat veren Aşık, eski radyo sevdalılarına da yaptığı radyoları hediye ediyor.

Didim’in ilk kurulduğu yer olan Hisar Mahallesinin 35 yıllık Muhtarı Bahri Aşık, 60 yıllık radyolara hayat veriyor. Muhtarlık binasının önünde eski radyolara can vererek tarihi radyo meraklıların büyük ilgisini toplayan Aşık, tamir ettiği radyoları da hediye ediyor.
Muhtar Bahri Aşık kendisinin mesleğinin elektronik tamircisi olduğunu belirterek “Ben eski lambalı radyolara FM takıyorum. Bozulup atılan radyoları hurdacılardan ücret karşılığında alıyorum. Bu radyoları tamir ettikten sonra Arkadaşlara hediye ediyorum. Bazen de radyoları vermek için sosyal medyada TRT’nin eski sanatçılarının fotoğraflarını yayınlıyorum. Doğru cevabı bilenler arasından da kura çekerek çıkan talihliye radyoyu hediye ediyorum” dedi.
Bahri Aşık’ın radyo hediye ettiği ve uzun yıllardır Didim’de yaşayan Erdinç Ozman, adlı şahıs ise kendisine bu tür bir radyo verilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Harika bir şey için içime sığmıyor; Çok sevindim. Muhteşem bir şey" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.