Didimli öğrenci AB projeli yarışmada ödül kazandı

Didimli öğrenci AB projeli yarışmada ödül kazandı

Didim Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi öğrencisi Beyza Kuşkonmaz, “Öğrenciler AB’yi öğreniyor” projesi kapsamında başvurduğu ’Kısa Hikaye’ dalında kazandığı birincilik ödülünü törenle aldı.

“Öğrenciler AB’yi Öğreniyor” sloganlı Ortak Değerler, Temel Haklar ve Politikalar Teknik Destek Projesi kapsamında ’Kısa Hikaye’ dalındaki yarışmada birinci gelen Didim Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi 9. sınıf öğrencisi Beyza Kuşkonmaz, Ankara’da düzenlenen törenle ödülünü aldı. Ödül törenine Okul Müdürü Gülay Erbatur ve Danışman Öğretmeni Leyla Ekşi katılırken, Beyza Kuşkonmaz ödülünü Ankara Kongre Merkezinde düzenlenen törenle aldı. Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığının işbirliğiyle gerçekleştirilen ödül töreninden Kuşkonmaz birincilik madalyası aldı.
Ankara’daki törenin ardından Aydın’da yapılan bir diğer törende ise Okul Müdürü Gülay Erbatur ve Danışman Öğretmeni Leyla Ekşi ödüllerini alırken tatilde olması sebebiyle Aydın’daki törene oku öğrencisi Beyza Kuşkonmaz katılamadı.
Kuşkonmaz aldığı ödülle ilgili olarak değerlendirmede bulunan Okul Öğretmeni Leyla Ekşi, “Hayallerinin gerçekleştiğini görmek, ilk kez uçağa binmek, Ankara’ya gitmek onu son derece mutlu etti. Böylece hep birlikte başarmanın mutluluğunu yaşadık” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.