DİDİMLİLER “BÖBÜRLÜ KRAL” VE “DARBELİ ÇOCUKLAR” İSİMLİ TİYATRO OYUNLARINI ÇOK BEĞENDİ

DİDİMLİLER “BÖBÜRLÜ KRAL” VE “DARBELİ ÇOCUKLAR” İSİMLİ TİYATRO OYUNLARINI ÇOK BEĞENDİ

Didim Belediyesi Kültür ve Sanat etkinliklerine ara vermeden devam ediyor.

Didim Belediyesi Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamından 2 tiyatro oyunu gerçekleştirdi. Etkinlik kapsamında 18 Aralık Cumartesi günü saat: 16.00’da Didim Ticaret Odası Aytaç Nurullah Kocabıyık Kültür Merkezi’nde Böbürlü kral isimli çocuk tiyatro oyunu sergilendi. Aslan Kral’ın dostlarıyla birlikte yaşadığı maceralarını büyük bir merakla izleyen çocuklar, “Böbürlü Kral” isimli tiyatro oyununu çok beğendi.

Aynı gün saat: 19.30’da bir cerrahın yaşam hikâyesine şahitlik ettiğimiz “Darbeli Çocuklar” adlı tiyatro oyununu sergilendi. Didimliler tarafından büyük bir ilgi ile izlenen tiyatro oyunu, izleyenlere hoş bir akşam yaşattı. Tiyatronun ardından sanatçılara, Didim Belediyesi tarafından çiçek takdim edildi.

Tiyatro oyunları hakkında açıklamalarda bulunan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “İlçemize kültür ve sanat etkinliklerimize ara vermeden devam ediyoruz. Bugün Didim Belediyesi olarak 2 tiyatro oyununu halkımızın beğenisine sunduk. Kültür Sanat Kenti Didim’de vatandaşlarımızı sanat faaliyetleriyle buluşturmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.