Dıraman ve Boyacı Aileleri’nin mutlu günü

Dıraman ve Boyacı Aileleri’nin mutlu günü

Ersen Sibel Dıraman çifti mutluluğa “evet” dedi



Gerçek Gazetesi
Morel Düğün Salonu’nda yapılan nikah ve düğün töreninde, Bahtiyar Boyacı ve Emekli Deniz Yüzbaşı Durmuş Boyacı çiftinin kızları Sibel ile Ceylan-Ertuğrul Dıraman çiftinin oğulları Ersen mutluluğa adım atarak evlendiler.
İstanbul’da özel bir bankanın yazılım firmasında Uzman Bilgisayar Mühendisi olarak çalışan Ersen Dıraman ve Karşıyaka/Bostanlı’nın güzel kızlarından Muhasebeci Sibel Boyacı’yı bu mutlu günlerinde, çok sayıda sevenleri de yalnız bırakmadılar.
Düğünün yapıldığı Morel Düğün Salonu, gönderilen çok sayıdaki çiçek nedeniyle adeta bahçeye döndü. Söke’nin tanınmış simalarının katılımıyla gerçekleştirilen nikah ve düğün töreninden sonra genç çiftlerin, Kuşadası’nda balayını geçirdikten sonra İstanbul/İçerenköy’deki evlerine gidecekleri öğrenildi.
Ceylan-Ertuğrul Dıraman ve Durmuş-Bahtiyar Boyacı ailelerinin akraba, yakın aile dostları ile genç çiftin arkadaşlarının katıldığı düğüne; Söke Belediye Başkanı eşi Zümrüt Özekmekçi, AKP Aydın İl Yöneticisi Kenan Özcan, AKP Söke İlçe Başkanı Ali Güzelyağdöken, CHP Söke İlçe Başkanı Sevim Şahin, CHP Söke İlçe Yöneticisi Nurten Sukayar, Şükrü Sezen ve eşi, Hasan Vural ve eşi, Barbaros Mukiyen ve eşi, Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Selma Özcan, Söke Ticaret Odası Başkanı Süleyman Toyran ve eşi, Söke Ticaret Borsası Başkanı Bertan Balçık, Metin Budak ve eşi Diş Hekimi Funda Budak, Söke eski İlçe Emniyet Müdürü Osman Babadağı ve eşi Şükriye Babadağ, EGAFED Başkanı Efkan Ceylan ve eşi Av. Filiz Ceylan, Mimar Emre Gezginci ve eşi, Söke Sağlık Hizmetlerini Geliştirme Derneği üyesi Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Yusuf Karaoğlu ve eşi, Söke Sağlık Hizmetlerini Geliştirme Derneği üyesi Raşit Özbaşlı ve eşi, Söke’de faaliyet gösteren bazı Sivil Toplum Kuruluşlarının yöneticileri katıldılar.
Genç çiftin nikah şahitliğini gelinin çocukluk arkadaşı Nil Aydın ve damadın eniştesi Birol Tuncel yaptı.
Genç çifte, ömür boyu mutluluklar dileriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum