Disney Magic Kuşadası’nı programına aldı

Disney Magic Kuşadası’nı programına aldı

Disney Magic Kuşadası’nı programına aldı


█ Gerçek Gazetesi
Türkiye"de Kruvaziyer Turizmin başkenti olarak kabul edilen Kuşadası, 2013 yılından itibaren önemli bir turist gemisini daha ağırlamaya hazırlanıyor. Dünyanın en önemli tatil ve eğlence firmalarından Amerikan Disney grubuna ait Disyen Cruise'un 'Disney Magic' isimli gemisi, gelecek yıldan itibaren Kuşadası Limanı"nı da programına aldı.
“Hayal dahi edemeyeceğiniz bir tatile hazır mısınız? Disney"in o eşsiz, dünyaca ünlü eğlenceleriyle kendinizden geçerken gemiyle seyahat etmenin huzur ve ferahlığını duyacaksınız“ sloganlarıyla hizmet veren Disney Cruise, önümüzdeki yıldan itibaren Türkiye"ye ve Kuşadası"na da gelecek.
Disney"in özel adası Castaway Cay"de başlayan ve biten Disney Cruise seyahatlerinde, 3 günlük, 4 günlük ve 7 günlük gezi seçenekleri bulunuyor. 7 günlük seyahat tercihine göre, 3 ya da 4 günlük Walt Disney World" de konaklama da dahil edilebiliyor. Özellikle çocuklu aileler için bulunmaz bir gezi olanağını sağlayan Disney Cruise"un filosunda, Disney Magic ve Disney Wonder olmak üzere iki adet gemisi bulunuyor. Birbirinin eşi olan bu gemilerde 11 güverte var ve toplam 1750 kişilik yolcu kapasitesine sahip. Tüm seyahat boyunca tatilcilerle birlikte olan Goofy, Mickey & Mini Mouse, Cinderella, Deniz Kızı Ariel ve diğer tüm Disney karakterleri sayesinde, seyahat edilen limanlar kadar, bu “sevimli kahramanların” tatilciler için hazırladığı eğlence ve şovlar da tatili daha ilginç hale getiriyor. Tatilciler, Walt Disney Tiyatrosunda, “Disney"in Rüyası” müzikalini seyrederken, kendilerini o rüyanın bir parçası olarak görürken, Goofy"nin liderliğinde yapılan sporlar biraz yorucu olmakla birlikte son derece eğlendirici bulunuyor.
- TURİZM YAZARLARI
TANITIM İÇİN
KUŞADASI"NA GELDİ
Bu arada, Türkiye'yi ziyaret eden kruvaziyer gemilerine hizmet veren en önemli tur operatörlerinden Tura Turizm ve Disney Cruise tarafından davet edilen konuk yazarlar Kuşadası'na geldi. Konuk yazarlara, ilk seferini 2013 yılında yapacak olan Disney Magic adlı gemiyle gelecek çocuklara, Kuşadası'nda bulundukları süre içinde, heyecanlı ve unutamayacakları saatler geçirtmek için, Tura Turizm'in hazırladığı aktiviteler izlettirildi. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.