Diyetisyen Doğa Peksever ADÜ ailesiyle buluştu

Diyetisyen Doğa Peksever ADÜ ailesiyle buluştu

Diyetisyen Doğa Peksever ADÜ ailesiyle buluştu

ADÜ Sağlıklı Yaşam ve Beslenme Topluluğunun düzenlediği, “Hazır Yemek Firmalarının Günümüzdeki Yeri” adlı söyleşi, Atatürk Kongre Merkezi Miletos Salonunda gerçekleşti. Söyleşiye ADÜ Beslenme ve Diyetetik Anabilim Dalı öğretim üyeleri, üniversite personeli ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Diyet Kapımda Bloğunun Yönetici Diyetisyeni olan Doğa Peksever; “Hayal etmeyi bırak, uygulayanlardan ol” diyerek sağlıklı ve güzelliklerle dolu bir yaşamın penceresini aralamanın ipuçlarını verdi. İnsanların yoğun iş temposu nedeniyle fastfood kültürünün Türkiye’de hızla yaygınlaştığını ve obezite sınırında yaşayan insanların arttığını vurgulayan Peksever, bireylerin mutfakta geçirebilecek zamanlarının olmadığını hazır gıdaya yöneldikleri noktada “Diyet Kapımda” hizmetinin devreye girdiğini belirtti.
Diyet Kapımda bireylere özgü, ihtiyaçları dahilinde kilo vermelerini sağlayacak şekilde uygun steril ortamlarda hazırlanan yemek paketlerini, telefon yada mail yoluyla dileyenlere ulaştırdıklarını ifade eden Peksever, profesyonel yönetici diyetisyenler eşliğinde ister tek öğünle ister günlük 3 ana, 2 ara öğünle, profesyonel yönetici diyetisyenler eşliğinde sağlıklı bir beslenme programı uyguladıklarını söyledi.
Soru cevap şeklinde devam eden söyleşinin ardından, Diyetisyen Doğa Peksever’e teşekkür belgesini Sağlıklı Yaşam ve Beslenme Topluluğu Danışmanı ADÜ Beslenme ve Diyetetik Bölüm Koordinatörü Doç. Dr. Dide Kılıçalp Kılınç tarafından verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.