DOĞAL GAZDA  KAMPANYA DÖNEMİ BAŞLADI

DOĞAL GAZDA KAMPANYA DÖNEMİ BAŞLADI

Enerya Aydın İşletme Müdürü Osman Ersöz, “Aydınlılar abone bağlantı bedelini 9 taksit, güvence bedelini ise 3 taksit ile ödeyebilecekler.” dedi.

Gerçek Gazetesi / İmdat GÜÇLÜ
Enerya Aydın, havalar soğumaya başlamadan doğal gazda “9+3” taksit kampanyasını başlatıyor. Yeni doğal gaz abonesi olmak isteyenler abone bağlantı bedelinde 9, güvence bedelinde 3 taksit kampanyasından yararlanabilecekler. Başvuruların 5 Ekim - 5 Kasım 2015 tarihleri arasında yapılması gerekiyor.
Enerya Aydın İşletme Müdürü Osman Ersöz, “Havaların soğumasıyla birlikte önemli ihtiyaç haline gelen ve çevreci bir ürün olan doğal gazı yaygınlaştırmak için taksit kampanyaları sunmaya devam ediyoruz. 5 Ekim-5 Kasım 2015 tarihleri arasında başvuran Aydınlılar abone bağlantı bedelini 9 taksit, güvence bedelini ise 3 taksit ile ödeyebilecekler.” dedi.
Aydın’da 62 bin konutun önüne doğal gaz getirdiklerini, 2015 yılı sonu itibariyle 20 binden fazla konutun gaz kullanacağını belirten Ersöz, “Bu yıl Söke’de Atatürk ve Yenikent mahallelerinde ana hat çalışmalarını tamamlayarak gaz arzını sağladık. Efeler’de ise Efeler Mahallesi, Meşrutiyet Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi ana hat çalışmalarını da tamamladık. Bu mahallelerde de abone olmak isteyen vatandaşlarımız, hemen abone merkezlerimize başvurarak kampanyadan yararlanabilirler” şeklinde bilgi verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.