DOĞANBEY KOOPERATİFİ TAZE BALIKLARI SÖKE'DE

DOĞANBEY KOOPERATİFİ TAZE BALIKLARI SÖKE'DE

Recai Tuncay; insan sağlığı için de balık tüketiminin büyük faydası olduğunu belirtti.

Gerçek Gazetesi / Reyhan KAYA
Sınırlı Sorumlu Doğanbey Tuzburgazı Su Ürünleri Kooperatifi Balık Satış Reyonu Sökeliler’e tekrar hizmet vermeye başladı.
Geçmiş yıllarda da Cumhuriyet Mahallesi'nde satış reyonu açan kooperatif balık av yasağıyla satış reyonunu kapatmıştı. Bu kez Albayrak Caddesi'nde yeni satış reyonunu tekrar vatandaşlarımızın hizmetine sundu.
Doğanbey ve Tuzburgazı Mahallelerinde yaklaşık 200 kişinin ailesinin ekmeğini çıkardığı Doğanbey, Tuzburgazı Karina Dalyanı'ndan tutulan taze balıklar günlük olarak satışa sunulurken, gelen balıkların aynı gün tükendiği dikkat çekiyor.
S.S. Doğanbey Tuzburgazı Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Recai Tuncay, Doğanbey Tuzburgazı kooperatif merkezinde satışların devam etmesinin yanı sıra Doğanbey'e gelemeyen vatandaşların da balık yiyebilmesi için balık satış reyonunu tekrar açtıklarını belirtirken, şu anda Gamit'in kilosunu 7.5 liradan, Topan Kefali 10 liradan, Lida'yı 20 liradan Kefali de 20 liradan satmaya devam ettiklerini bildirdi.
Yörenin en lezzetli balıklarının Doğanbey Tuzburgazı Karina Dalyanı’nda doğal koşullarda kendiliğinden üreyen balıkları Sökelilere sunduklarını belirten Kooperatif Başkanı Recai Tuncay, insan sağlığı için de balık tüketiminin büyük faydası olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.