DOSTLAR SOKAĞA BELEDİYE ARANIYOR

 

Belli ki yerel yöneticilerimiz okumuyor!

Belli ki belediye meclisi üyelerimiz de okumuyor!

Daha okumayan bir sürü resmi kurumumuz var...

Kimler mi?

Kaymakamlıkta çalışan Mülki Amirlerimiz, Emniyet Müdürlüğümüz, Muhtarlarımız, kısa adı sürekli değişen Tedaş mı yoksa Aydem mi hangisi ise, bu kurumdaki Müdürlerimiz, Şeflerimiz!..

Okumama, dikkate almama, görmeme hastalığına tutulmuşlar herhal.

Dostlar Sokak konumuza devam edelim. Anlaşılan sorunun çözümü için kimsenin kılını kıpırdatmak gibi bir niyeti yok!

Hava durumuna göre etkili yağmurlar yolda. Yolun çöküşü devam edecek. Önümüzdeki günlerde yol kenarında bulunan kocaman elektrik direğinin de yıkılması kuvvetle muhtemel. Direkten sonra sıra apartmana gelebilir...

Geçenlerde Sayın Kaymakamımız, anne babaları tarafından terk edilen iki küçük çocuk için duyarlı davranmış, çocukların yetiştirme yurduna yerleştirilmeleri için müdahale etmiş, çocuklarla ilgilenmiş, ilgilenilmesini sağlamış.

Söke Belediyesi, Dostlar Sokak’ta yaşayan insanları, çocukları terk ettiğine göre, devreye Söke Kaymakamlığının girmesi gerekiyor. Ancak bu devreye girmek, insanlara evlerinizi terk edin şeklinde olmamalı.

Dostlar Sokağa hemen müdahale edilerek kademeli olarak istinat duvarının yapılması gerekiyor. Acilen bu hususta etkin insanların, görüş ve önerileri alınarak sokağın göçüşüne son verilmesi gerekir.

Bu yazılarımız aynı zamanda sorumlulara yönelik bildirim niteliğindedir. Yarın hiç kimse bizim haberimiz yoktu diyerek sorumluluktan kaçmaya kalkmasın.

HABERİNİZ OLSUN,

SÖKE BELEDİYESİNİN TERK ETTİĞİ SOKAK,

‘DOSTLAR SOKAK’ GÖÇÜYOR!!!

Önceki ve Sonraki Yazılar