DSİ’den afiş yarışması

DSİ’den afiş yarışması

DSİ 21. BÖLGE MÜDÜRÜ İNDAP, YARIfiMADA DERECEYE GİREN ESERLERİN ÖDÜLLENDİRİLECEĞİNİ SÖYLEDİ

Gerçek Gazetesi
Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından '22 Mart Dünya Su Günü' dolayısıyla 'Dünya Su Günü' Afiş yarışması düzenlendi. Konuyla ilgili açıklama yapan DSİ 21. Bölge Müdürü Halil İbrahim İndap yarışmanın amacını "22 Mart Dünya Su Günü' nedeniyle konunun öneminin genç nesillere benimsetilerek su-sağlık bilgisi ve halk sağlığı konusunda bilgi düzeyinin artırılmasını sağlamak" olarak açıkladı.
Yarışmaya seçici kurul dışında herkesin katılabileceğini ve her yarışmacının en fazla 2 eserle katılabileceğini belirten DSİ Bölge Müdürü Halil İbrahim İndap "50 çarpı 70 ebadında olması gereken afişlerin hazırlanmasında her türlü çizim, grafik, boyama, yapıştırma, bilgisayar çalışmaları vesaire tekniklerin kullanılması serbesttir. Ancak yapılan çalışmaların basıma uygun nitelikte orijinal olarak hazırlanması esastır. Ayrıca afişlerin herhangi bir yerden kopya edilmemiş, daha önce herhangi bir yerde yayınlanmış bir yayın içerisinde yer almamış olması gerekmektedir. Aksi durumda afişler değerlendirme dışında tutulacaktır. Afiş çalışmaları üzerinde '22 Mart Dünya Su Günü' ibaresi ve 'DSİ' amblemi mutlaka yer alacaktır. Katılımcılar DSİ ambleminin orijinal çizimlerini kurumumuza ait internet sitesinden temin edebilir. Ayrıca katılımcı kompozisyon bütünlüğüne bağlı olarak belirlediği sloganı da afiş üzerine işleyebilir. Yarışmaya katılacakların eserlerini en geç 05 fiubat 2008 tarihine kadar DSİ Genel Müdürlüğü Ankara adresine ulaştırması gerekmektedir" dedi.
DSİ 21. Bölge Müdürü Halil İbrahim İndap, yarışmada dereceye giren birinciye bin YTL, ikinciye 750 YTL ve üçüncüye de 500 YTL ödül ile plaket verileceğini belirtti.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.