Düğün Şubat 2010’da

Düğün Şubat 2010’da

Düğün Şubat 2010’da


Ger­çek Ga­ze­te­si
Yıl­maz Öl­mez
Ger­men­cik Zi­ra­at Oda­sı Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­ka­nı Ali Ars­lan se­ven­le­riy­le oğ­lu­nun ni­şan tö­re­nin­de bir ara­ya gel­di. Gü­nay ai­le­si­nin kız­la­rı Hü­zey­me Gü­nay ile Ars­lan ai­le­si­nin oğul­la­rı Bah­ri Ars­lan Ay­dın mer­kez Kı­zıl­ca­köy Ke­yif Bah­çe­si res­to­ran­da dü­zen­le­nen gör­kem­li bir tö­ren­le ev­li­li­ğe gi­den yol­da ilk adım­la­rı­nı at­tı­lar. Genç çif­tin ni­şan yü­zük­le­ri­ni ise Ger­men­cik Be­le­di­ye Baş­ka­nı Dok­tor Ah­met Ya­va­şoğ­lu tak­tı. Ger­men­cik Kay­ma­ka­mı Re­sul Çe­lik ve eşi, Ger­men­cik Be­le­di­ye Baş­ka­nı Dok­tor Ah­met Ya­va­şoğ­lu ve eşi, Ko­çar­lı Zi­ra­at Oda­sı Baş­ka­nı Rı­za Ars­lan ve eşi, Sö­ke Zi­ra­at Oda­sı Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­ka­nı Muh­sin Ör­nek ve seç­kin da­vet­li­le­rin ka­tı­lı­ğı ni­şan tö­re­ni sa­mi­mi bir ha­va­da geç­ti. Ni­şan yü­zük­le­ri ta­kı­lan genç çift, dü­ğün ta­ri­hi­nin de Şu­bat 2010'da ol­du­ğu­nu müj­de­le­di­ler.
Ni­şan tö­re­ni­nin açı­lış dan­sı için pis­te ge­len genç çif­te ar­ka­daş­la­rı­nın bir de sür­pri­zi var­dı. Fe­ner­bah­çe­li ol­du­ğu öğ­re­ni­len da­mat Bah­ri Ars­lan için ha­zır­la­nan dans mü­zi­ği bü­yük be­ğe­ni top­lar­ken, Be­şik­taş­lı ol­du­ğu öğ­re­ni­len Ger­men­cik Be­le­di­ye Baş­ka­nı Dok­tor Ah­met Ya­va­şoğ­lu ise genç çif­tin yü­zük­le­ri­ni tak­ma­dan ön­ce, dans mü­zi­ği­ne ta­lip ol­du­ğu­nu ve 5 yıl son­ra ya­pı­la­cak se­çim­ler­de şar­kı söz­le­ri­ni de­ğiş­ti­re­rek se­çim mü­zi­ği ola­rak kul­lan­mak is­te­di­ği­ni söy­le­di.
Ahmet Ya­va­şoğ­lu, genç çif­tin kü­çük­lük­le­rin­den bu ya­na dok­tor­la­rı ol­du­ğu­nu da ha­tır­la­ta­rak, uzun so­luk­lu bir ma­ra­ton ola­rak gö­rü­len ev­li­lik­te genç çift­le­re bu ma­ra­ton­da son­suz mut­lu­luk­lar di­le­di.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.