Düğünde maganda kurşunuyla yaralandı

Düğünde maganda kurşunuyla yaralandı

Aydın'ın Karpuzlu İlçesi'nde, 17 yaşındaki Osman Çetinkaya, katıldığı bir sünnet düğününde pistte oynarken, bir kişinin rastgele havaya ateşlediği tabancadan çıkan kurşunun kalçasına isabet etmesiyle yaralandı.

Aydın'ın Karpuzlu İlçesi'nde, 17 yaşındaki Osman Çetinkaya, katıldığı bir sünnet düğününde pistte oynarken, bir kişinin rastgele havaya ateşlediği tabancadan çıkan kurşunun kalçasına isabet etmesiyle yaralandı. Çetinkaya, hastaneye kaldırılırken, jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Koğuk Mahallesi'ndeki bir marangozhanede çalışan kalfa Osman Çetinkaya, geçen 11 Nisan akşamı, arkadaşlarıyla Tuncay Şahan'ın oğlunun sünnet düğününe katıldı. Şahan'ın Ovapınar Mahallesi'ndeki evinin önündeki düğünde Çetinkaya, pistte oynarken bir anda kalçasında acı hissedip, yere yığıldı.

Arkadaşlarının yardımıyla kaldırılan Çetinkaya, evine gitmek üzere düğünden ayrıldıktan kısa bir süre sonra tekrar yere yığılınca çevredekiler kendisini Koğuk Mahallesi'ndeki evine götürdü. Evde, ağrısının daha da artması üzerine Çetinkaya'yı yakınları Çine Devlet Hastanesi'ne götürdü. Buradaki muayenesinde Çetinkaya'nın kalçasından tabancayla vurulduğu belirlenip, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'ne sevk edildi. Kurşunun bağırsak ve apandistine zarar verdiği belirlenen Çetinkaya, yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı.

Maganda kurşunuyla vurulan ve 5 gündür hastanede tedavisine devam edilen Çetinkaya'nın babası 47 yaşındaki Mehmet Çetinkaya, "Bir magandanın silahından çıkan kurşundan dolayı beş gündür hayatımız karardı. Düğünlerde silah atılmasını istemiyoruz. Bunun önüne bir türlü geçilemiyor. Bugün benim başıma geldi. Yarın bir başka ailenin canı yanmadan böyle olayların önü geçilsin" dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürerken, jandarma, silahın kim tarafından ve nereden ateşlendiğinin tespitine çalışıldığını bildirdi. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.