DÜNYA FENERBAHÇELİLER GÜNÜ

DÜNYA FENERBAHÇELİLER GÜNÜ

DÜNYA FENERBAHÇELİLER GÜNÜ KUŞADASI’NDA DA KUTLANDI


█Gerçek Gazetesi
Kuşadası Fenerbahçeliler Derneği tarafından dünya Fenerbahçeliler günü Kuşadası"nda yoğun bir katılım ve birçok etkinlikle kutlandı.
Ramazan ayı dolayısıyla ilk önce Kuşadası Belediyesi düğün salonunda yaklaşık bin 500 kişiye toplu iftar organizasyonu gerçekleştiren Kuşadası Fenerbahçeliler Derneği iftarına Kuşadası Kaymakamı Mustafa Ayhan, Belediye Başkan vekili Murat Saraç, Kuşadası ilçe emniyet müdürü Mustafa Topal, Beşiktaş ve Galatasaray taraftar dernekleri başkan ve yöneticileri başta olmak üzere birçok Fenerbahçe taraftarı ve Kuşadalı vatandaş katıldı.
İftarın ardından toplu bir şekilde Kuşadası Atatürk meydanına tezahüratlar eşliğinde giden grup, meydanda Fenerium tırından alış veriş yaptı, aynı anda hayatını kaybetmiş Fenerbahçeliler için lokma döktüren dernek yöneticileri meydanda bulunan Kızılay aracına gidip kan bağışında bulunduktan sonra gökyüzüne yüzlerce dilek feneri göndererek dünya Fenerbahçeliler gününü kutladılar.
Kuşadası Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Tibet Özer, “Dünya Fenerbahçeliler gününü çeşitli etkinliklerle Fenerbahçemize yakışan bir şekilde kutlamaktan ben ve dernek yöneticilerim çok mutluyuz. Bizler için böyle önemli bir günde yanımızda mülkü idaricilerimizi ve ebedi rakip aynı zamanda ebedi dostlarımız olan Beşiktaş ve Galatasaray taraftar dernek yöneticilerinde bizlerle birlikte olması çok güzeldi. Kuşadası Fenerbahçeliler Derneği olarak Kuşadası"nda kulübümüze yakışan bir şekilde etkinliklerimiz devam edecektir, Tüm Fenerbahçelilerin Dünya Fenerbahçeliler gününü kutlarım” dedi.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.