Dünya güzelleri Adaland’da

Dünya güzelleri Adaland’da

Dünya güzelleri Adaland’da


Gerçek Gazetesi
Didim'de bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan geleneksel Uluslararası Miss Apollon Güzellik Yarışması"nın Kraliçe adayları, Adaland Aquapark"ta çılgınca eğlenip, Yunus şovlarını izleyerek stres attı.
19 Mayıs 2012 gecesi, Didim Venosa Beach Resort &SPA"da yarışma finalinin yapılacağı Geleneksel 4. Uluslararası Miss. Apollon Güzellik yarışmasının güzelleri, aynı otelde sıkı bir kamp yaparak final gecesine hazırlanıyorlar. İzin günlerinde ise, Efes ve Meryem Ana ziyaretinin ardından, Dünya"nın en iyi 10 su parkı arasında gösterilen Adaland Aquapark"ta gönüllerince eğlenen güzeller, Adaland"da bulunan Dolphinpark"ta da yunus şovlarını izleyerek keyifli anlar yaşadılar.
Türkiye"yi “Cennetten bir köşe” olarak tanımlayan güzeller, Didim ve Kuşadası"na hayran kaldıklarını ifade ettiler. Dünya"nın değişik ülkelerinden gelen ve her biri birbirinden iddialı güzeller, Adaland"da bu yıl hizmete açılacak olan 3 yeni kaydırağı da inceleyip, Dünya"nın en uzun Aile kaydırağı olan 406 metrelik dev Amazoon Family Slide önünde resim çektirdiler.
Güzellere finalde şans dileyen Adaland Yönetim Kurulu Üyesi Fahri Alem Günaydın, “Belli ki finalde jürinin işi çok zor olacak. Bu yarışma bölgemizin Dünya"ya tanıtılmasında çok önemli bir yer tutuyor. Bunun gibi alternatif ve nezih organizasyonlar tanıtımda çok etkili. Bu yarışmayı geleneksel olarak gerçekleştirme başarısını gösteren Venosa Beach Resort & SPA Otel"e, Peninsula Turizm"e, ülkemizin önemli turizmcilerinden birisi olan Sayın Tevfik Bağcı"ya ve emeği geçen herkese bir turizmci olarak teşekkür ederim” dedi.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.