Dünya Şampiyonasını kıl payıyla kaçırdı

Dünya Şampiyonasını kıl payıyla kaçırdı

Dünya Şampiyonasını kıl payıyla kaçırdı

Gerçek Gazetesi
Levent TUNCER
Sökeli karateci Görkem Kaçar, Türkiye Ümit-Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası"nda Türkiye 2"incisi oldu. Kaçar, Dünya Şampiyonasına gitmeyi 1 puan ile kaçırdı.
Söke Şimşek Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde bulunan 5 sporcu Konya"da düzenlenen Türkiye Ümit-Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası ile Dünya Şampiyonası Milli Takım seçmelerine katıldı.
Söke Şimşek Gençlik ve Spor Kulübü Konya"ya Kemal Kaçar, Görkem Kaçar, Ezgi Beyza Gezginci, Hilal Köseli ve Öznur Deniz"den oluşan sporcu kafilesi ile katıldı. Sökeli karateci Görkem Kaçar Şampiyonada Türkiye 2"incisi olurken, milli takım seçmelerinde Dünya Şampiyonasına gitmeyi 1 puan ile kaçırdı. Milli takım seçmeleri için 3 müsabakada mücadele veren Görkem Kaçar Ümitler 63 kilogramda ilk maçında 2-0 yenildi, ikinci maçında 1-0 yendi ancak son müsabakada 1-0 yenilince dünya şampiyonasına katılmayı 1 puan ile kaçırmış oldu. Sökeli karateci Görkem Kaçar kısa bir süre önce Eskişehir"den de Söke ve Aydın"a Türkiye ikinciliği madalyasını getirmişti.
11-15 Ağustos tarihleri arasında Konya"da gerçekleşen Şampiyona ve milli takım seçmelerinden buruk döndüklerini ifade eden Söke Şimşek Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Şimşek Gökpınar, “Görkem katıldığı şampiyonalardan başarı ile dönmeye alışık bir sporcumuz. Aydın ve Söke"yi Türkiye genelinde başarı ile temsil eden Görkme"in dünya şampiyonasında da ülkemizi başarı ile temsil edeceğinden hiç şüphem yoktu. Ancak dünya şampiyonasına gitmeyi kıl payı kaçırmış olmamız bizde burukluk yarattı. Görkem ile diğer sporcularımız daha iyi başarılar için çalışmaya devam edecektir” dedi.
Gökpınar, Görkem Kaçar ve tüm sporcularını kutlarken, şampiyonaya katılmak üzere kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.